veleszületett szívhibák kezelés áttekintése

A gyermek a kezelés egy veleszületett szívhiba fog alapulni a probléma típusát ő is. A gyermek korától, méretétől, és az általános egészségi állapot szintén fontosak.

Gyógyszerek, hogy segítsen a tünetek. Egyes gyógyszerek is vezérelhetjük a szívverés, ami nem szabályos. Mások, hogy a szív erősebb, amíg a hiba lehet rögzíteni. A gyermek kell egy kis gyógyszert a műtét után. Ha többet szeretne megtudni, lásd gyógyszerek; A nevezett eljárás szív katéterezés, hogy további részleteket is megtudni a szívhiba, vagy néha, hogy helyrehozza a hibát. Ha többet szeretne megtudni, lásd egyéb kezelés; Műtét megjavítani a szerkezeti hiba. Ha egy újszülött sebészeti beavatkozás válik szükségessé, a műtét lehet halasztani a baba erősebb. Ha a hiba veszélyezteti a baba életét, a műtét kerül sor azonnal. Ha többet szeretne megtudni, lásd sebészet.

Első rendszeres testmozgás, különösen aerob testmozgás, az egyik legjobb dolog, amit tehetünk magad. Ez segít csökkenteni az esélye a szerzés szívbetegség. Ez jó a vérnyomás, koleszterin, súly, az energia szintet, és a hangulat is, hogy csak néhányat említsünk az előnyök; Ha pedig éppen nem edz, ellenőrizze orvosával. Azt tudatja Önnel, hogy mit lehet csinálni biztonságosan. Ha bármilyen vényköteles gyógyszerek, kérdezze meg orvosát, ha kell beállítani őket, ha a gyógyszerszedést.

A gyermek is kell rendszeresen felkeresi a gyermekgyógyászati ​​kardiológus.

Gyermeket nevelő, aki egy szívprobléma is nehéz.

Szükség lehet nyomon követni a gyógyszerek, és gyakori utazások az orvoshoz. A költségek nagy lehet. Próbáld megtalálni támogató csoportok és más szülők, akik segítségével a sok érzelem szó.

Néhány gyermek hal meg a súlyos veleszületett szívhibák vagy szövődményeinek, például szívelégtelenség. Ha a baba megszületik egy súlyos szívfejlődési, van egy jó esély arra, hogy ő túléli a kezelést. De akkor is meg kell készülni a lehetőségét, hogy a gyermek meghal. Beszélje meg orvosával, hogy a helyi erőforrások és szervezetek, amelyek segítségével kezelheti az érzelmi és gyakorlati küzd, amikor szembesül ezzel a lehetőséggel.