védekező formációk: többet megtudni a katonák az immunrendszer (2006)

Referencia

A harc a behatoló influenzavírusok és a leendő emberi áldozat kezdődik az orrát. theernment Jogosult Ann Arvin, M. D. és munkatársai a Stanford Egyetem próbálják kideríteni, hogy mi történik ott, és a többi légutakat reagál a vírus betolakodóktól.

Az emberek nem védtelenek az influenzát. Minden célra korlátok, mint a nyálkahártya az orrban, valamint más részein a veleszületett immunrendszer, összefognak a rendszer második, “adaptív” kar-ami tud a fertőzés elleni küzdelemben nevezett fehérjék antitesteket-, hogy megakadályozzák a vírusok egyre lábát a szervezetben.

Védekező szerelt-e vírus érkezik venni a spray valaki másnak a tüsszentés vagy vezetünk be a szervezetbe egy influenza elleni vakcina. Mind az ismerős beadott influenza elleni védőoltás-, amely elölt vírust, és az újabb nazális vakcina-, amelyben élnek, de gyengült, influenza vírus fecskendezték be az orr-ad az immunrendszer egy előnézet az influenza vírus. Ez az előnézet lehetővé teszi az immunrendszert, hogy gyors és erélyes reagálásra, ha a valódi vírus később találkozott.

Alakítják ki a leghatékonyabb vakcinák lehetséges, a tudósok kell egy világos képet arról, hogy a természetes és az adaptív immunrendszer összetevői stimulálják a különböző oltóanyagok. 2004-ben Dr. Arvin és kollégái, beleértve Harry Greenberg, M. D., továbbá a Stanford Egyetem, kezdett egy részletes tanulmány a gyermekek és felnőttek összehasonlítjuk az immunrendszer válasza akár normál, injektált influenza vagy nazális vakcina készült élő, gyengített vírust.

A kutatók megvizsgálták, hogy a két vakcina befolyásolta a T-sejt és B-sejt-immunválaszok, beleértve az ellenanyagok termelését. Ezen felül, a kutatócsoport megfigyelt aktivitását természetes ölősejtek, sejtek, amelyek nem specifikusan elpusztítja vírussal fertőzött sejteket, hogy eldönthessük, szerepet játszanak a szervezet korai figyelmeztető rendszer.

“Célunk az volt, hogy végezzen egy side-by-side képest az immunválasz által kiváltott a két nagyon különböző oltóanyagok, mindkettő jól működik, de különböző módon,” mondja Dr. Arvin. A csapat közzé megállapításaikat a Journal of Virológiai 2006.

S Sasaki et al. Összehasonlítása az influenza vírus-specifikus effektor és a memória B-sejt válaszok immunizálására gyermekek és felnőttek az élő, attenuált vagy inaktivált influenzavírus-vakcinák. J Virol. Doi: 10,1128 / JVI.01957-06 (2006).