választotta a legjobb cipő a futás, gyaloglás, cross-képzés, és így tovább

A legfontosabb berendezés gyakorlatilag bármilyen edzésprogram – futás, aerobik, túrázás, tenisz, kosárlabda – a megfelelő cipőt.

Egy jó pár cipők teheti vagy eltörhet az edzés. És ez könnyen baj. Íme az öt legnagyobb cipő szoktak elkövetni.

“Az edzés cipő legyen az edzés cipő és nem a futó-körül-városi cipő”. – Tracie Rodgers, PhD

“A legnagyobb hiba az emberek, hogy amikor elkezdik a futás, kocogás, vagy valamilyen más testmozgás program csak benyúlt a szekrénybe, és húzza ki a régi pár cipők,” mondta Tracie Rogers, PhD, tanácsadóként a Tanács gyakorlat. Egy régi cipőt már nem rendelkeznek a szükséges támogatást. És még inkább problematikus, hogy a pár cipő lehet alkalmatlan a tevékenység választja.

Ki kell választani a megfelelő típusú cipő a fajta edzés akkor csinál.

A cipő készült futás nagyon eltér a cipő, a kosárlabda és tenisz.

“Running cipő nincs oldalirányú stabilitást beépítve, mert nem mozog a lába oldalirányban futtatásakor. Te csak megy előre. A futócipő épül, hogy kapsz támogatást és stabilitást, ahogy mozog a lábad a futó járás ciklus “, mondja Joe PULEO, a szerző a Running Anatomy.

PULEO mondja kosárlabda és tenisz cipő egyaránt kell állandósítani oldalirányban. Ennek oka, hogy mozgatni a lábát, egyik oldalról a másikra a sok játék közben ezeket a sportokat. “Nem lehet építeni egy futócipőt, amely az oldalirányú stabilitást,” mondja “, és akkor nem lehet építeni egy cipő kosárlabda vagy tenisz, hogy nincs meg.

Még gyaloglást eltérnek futócipőt.

Futók földet több feladatot szalonnazsír, míg a gyalogosok egy nehezebb a sarokra, mondja Catherine Cheung, egy láb sebész a Post Street Surgery Center San Franciscóban. “Tehát futásra, szeretne egy cipőt, amely több párnázás a láb elülső, járás közben cipő kell merevebb gumi, hogy támogassa a sarok.”

Nem csak kap egy jó cross-trainer, és használja minden? Talán igen, talán nem.

Amíg az edzést, akkor számíthat között …

Amíg az edzést, akkor számíthat között …