törpeség szövődmények

Szövődményei törpeség kapcsolatos rendellenességek igen eltérőek lehetnek, de néhány szövődmények közös számos feltételnek.

A tipikus jellemzője az a koponya, a gerinc és a végtagok közös a legtöbb formája aránytalan törpeség eredmény néhány gyakori probléma

aránytalan törpeség

Arányos törpeség, problémák növekedés és fejlődés eredményeként gyakran bonyodalmakat gyengén fejlett szervek. Például, szívproblémák gyakran jelen Turner-szindróma is jelentős hatást gyakorolnak az egészségre. Hiánya a szexuális érés összefüggő növekedési hormon-hiányban vagy Turner-szindróma érinti mind a testi fejlődés és a szociális működését.

arányos törpeség

A nők aránytalan törpeség alakulhat légzési problémák a terhesség alatt. Egy C-szakasz (császármetszés) szinte mindig szükséges, mert a mérete és alakja a medence nem teszi lehetővé a sikeres hüvelyi szállítás.

A legtöbb ember a törpeség inkább nem kell címkézni egy állapot. Azonban néhány ember utalhat magukat törpék vagy kis emberek. A “törpe” általában úgy támadó távon.

Az emberek átlagos magasság tévképzet emberek törpeség. És ábrázolása emberek törpeség modern filmek gyakran tartalmaz sztereotípiákat. Tévhitek hatással lehet az egyén önbecsülését és korlátozzák az iskolai siker vagy a foglalkoztatás.

Gyermekek törpeség különösen érzékenyek a gúnyolását származó osztálytársaival. Mivel törpeség viszonylag ritka, a gyerekek úgy érzik, elszigetelt társaik.

Terhesség

közvélemény