szaicinkrém és kiegészítők: felhasználás és biztonság

Pain Management Trends

A kapszaicin az összetevő található különböző típusú forró paprika, mint például a cayenne bors, ami a paprika csípős. Meg lehet enni a nyers vagy főtt paprika, vagy szárított por, amely felveheti a ételt vagy italt. Azt is kapható étrend-kiegészítő és a helyi krémek, amit alkalmazni kell a bőrt.

Amikor egy kapszaicin krémet vagy kenőcsöt használunk a bőrön (lokális készítmények), a kapszaicin segít enyhíteni a fájdalmat. A kapszaicin működik, hogy először stimuláló, majd csökkenő intenzitása fájdalom jelek a szervezetben. Bár a fájdalom lehet az első növekedés, általában csökken az első használat után. A kapszaicin stimulálja a kibocsátás egy összetett szerint szerepet játszik a kommunikációban fájdalom között az idegek a gerincvelő és egyéb testrészek.

Ha alkalmazza azt a bőrt, a kapszaicin segíthet enyhíteni fájdalom

Általában akkor használjon krémet tartalmazó kapszaicin fájdalomcsillapító. Tudod, hogy a krémek a bőr akár 4-szer egy nap. Lehet érezni égő, viszkető érzés az első néhány alkalommal használja a krémet, de ez fokozatosan csökkenni fog minden egyes használatkor. Alaposan mosson kezet minden használat után, hogy elkerüljék a krémet a szemébe, vagy más nedves nyálkahártyákat, ahol ez okozhat égő érzés. Ne használja a krémet területeken sérült bőrön.

Amikor eszel csípős paprika, vagy hogy a kapszaicin, mint táplálék-kiegészítő, a kapszaicin javíthatja az emésztést azáltal, hogy növeli a emésztőnedvek a gyomor és a harcok baktériumok okozhatnak fertőzést. Az is segít leküzdeni a hasmenés okozta bakteriális fertőzés.

A kapszaicin antioxidánsként működik, védi a sejteket a test sérüléseinek káros molekulák úgynevezett szabad gyököket. A kapszaicin is segíthet megelőzni a bakteriális fertőzések.

A kapszaicin is tehet nyálka vékonyabb és segít mozgatni a tüdőből. Azt is gondoltam, hogy erősítse a tüdő szöveteiben, és segítenek megelőzni vagy kezelni tüdőtágulat.

Fájdalom rendellenességek, beleértve a fájdalmat a műtét után; Idegrendszeri problémák, mint a diabetikus neuropátia, a trigeminális neuralgia, és herpesz utáni neuralgia (övsömör); Cluster fejfájás; Ízületi problémák, mint például az osteoarthritis és a rheumatoid arthritis; Bőrbetegségek, mint például a pikkelysömör; Szájsebek miatt a kemoterápia vagy sugárzás.