sárkányvér

Gyakori elnevezések: Dragon vére is ismert Sangre de Grado, Sangre de drago, és Drago.

A hatásosság-biztonsági értékelés

Oo … Ethno vagy más bizonyítható.

Biztonsági értékelés

Sangre de Grado, spanyolul “sárkány vére” hosszú története van a felhasználás, mind a kéreg és a gyantát. Egy korai hivatkozás nyúlik vissza az 1600-as megjegyzi, hogy a spanyol felfedező P. Bernabe Cobo talált nedv volt, hogy használják a bennszülött törzsek egész Peru és Ecuador. C. lechleri ​​gyanta és kéreg használják a tradicionális gyógyászatban Dél-Amerikában. Ők használták külsőleg és belsőleg a vérzés, segít gyógyítani a sebeket, és kezelésére bélrendszeri problémák. Tanulmányok ezzel növény nyúlnak vissza a 1970-es évek. Készült készítmények sárkány vérében megtalálható több gyógyszerészeti termékek, melyek közül néhány szabadalmaztatott

Sárkány vére óta használják antivirális és sebgyógyító hatása. Taspine, alkatrész sárkány vére, leírták, hogy gyulladáscsökkentő és sebgyógyító intézkedéseket. Taspine és egy proanthokyanidot komponens is kimutatták, hogy a vírusellenes tevékenységeket. Állati és laboratóriumi vizsgálatok kimutatták, némi reményt használatáért sárkány vér ezen gyógyszerek hatását. A mai napig nincs olyan humán klinikai vizsgálatok ellenőrzése ezeket a hatásokat.

Dragon vér is szerepet játszik a GI egészségre. A gyakorlók azt bejelentené hasznos gyomorfekély, colitis ulcerosa és a Crohn-betegség, ha belsőleg. Készült készítmények sárkány vérében megtalálható több gyógyszerészeti termékek, némelyikük szabadalmaztatott. A szabadalom leírja használata proanthokyanidot polimer croton fajok (SP-303), mint a hasmenés elleni kiadták a Shaman Pharmaceuticals, Inc. USA. Egy klinikai vizsgálatban a fő összetevő (SP-303) betegeknél HIV-hez társuló hasmenés jótékony hatást. Ez a fontos “esőerdő erőforrás” számos felhasználási validált számos tanulmány.

A standardizált sárkány vérkészítmény SP-303 (Provir) már vizsgálták hasmenés dózisban 125 mg és 500 mg naponta.

Ellenjavallatok még nem azonosították.

Biztonsági információkat és hatásosságot terhesség és szoptatás hiányzik.

Semelyik jól dokumentált.

Nem voltak jelentős toxicitást jelentettek a sárkány vére.

Nincs elérhető adat.

Referenciák