rákos fájdalom gyógyszeres

Sok különböző gyógyszereket használnak akné; rákos fájdalom. Ha Ön már szed fájdalom medicin; A másik probléma, közölje orvosával, hogy milyen gyakran szedi, és hogyan wel; működik.

Ez a kiegészítő és alternatív gyógyászat (CAM) információk összefoglaló áttekintést ad a cannabis és annak összetevőit, mint a kezelés rákos betegek val kapcsolatos tüneteket okozza maga a betegség vagy annak kezelése; Ez az összefoglaló tartalmazza a következő kulcsfontosságú információt megkaphat; Cannabis óta használják gyógyászati ​​célokra évezredek; Szövetségi törvény szerint a kannabisz birtoklása, más néven a marihuána, illegális az Egyesült Államokban, azonban egyre több állam …

Legyen óvatos, ha figyelembe a vény nélkül kapható gyógyszereket. Beszéljen orvosával, mielőtt elkezdi szedni ezeket a gyógyszereket, különösen akkor, ha a láz, vagy volt vese vagy a máj diseas; gyomor-bélrendszeri vérzés, vagy a gyomorfekély. És nem több, mint a címke szerint, kivéve, ha orvosa ezt tanácsolta.

Gyógyszerek lehet kapni nélkül; recept elég lehet, hogy enyhíti a fájdalmat időnként. Ezek a gyógyszerek közé

Emberek, akik a rákos fájdalom ofte; kell erősebb gyógyszereket, hogy orvosok. Ügyeljen arra, hogy kövesse meg; orvos utasításait, ha ezeket erősebb gyógyszereket. Ha még mindig pai; forduljon orvoshoz.

Vényköteles gyógyszerek alkalmazhatók önmagukban vagy ész; más gyógyszerekkel. Attól függően, hogy a fájdalom, ezek közül néhány gyógyszer hatását jobban tha; mások. Vényköteles gyógyszerek közé

Daganatellenes gyógyszerek fájdalom rendszerint szájon. Ha egy személy, amelynek nyelési vagy gyorsabb fájdalom relie; van szükség, a gyógyszert be lehet venni más módon. Itt van módja, hogy a gyógyszerek adható

Az orvosi marihuána is segíthet enyhíteni rákos fájdalom. Ez elérhető például a marihuána cigaretta vagy dronabinol, ami készült hatóanyag marihuána. Dronabinol kapható kapszula.

Acetaminofen, mint a Tylenol; Gyulladáscsökkentő gyógyszerek, mint az ibuprofen egy; aszpirin, ami szintén csökkenti a duzzanatot.

Opiát fájdalomcsillapítók, mint például a fentanil, hidromorfon, métádon, morfin, oxikodon, és tramadol; Egyéb gyógyszerek, amelyek felhasználhatók opiát fájdalomcsillapítókkal. Ezek a gyógyszerek adható, hogy segítse a fájdalom gyógyszer jobban működnek, vagy kezelni a tüneteket. Vagy lehetnek adott bizonyos típusú fájdalom. Ezek az árban; Görcsoldók, hogy segítsék idegi fájdalom lik; égő és bizsergő; Antidepresszánsok, fájdalom- és segítséget yo; alvás; Gyulladáscsökkentő gyógyszerek egy; kortikoszteroidok (például prednizon oxigénatom; dexametazon); biszfoszfonát; mint például a pamidronát és zoledronsav kezelésére csontfájdalom; Helyi érzéstelenítők, mint például a krémek kapszaicinnel O; lidokain, hogy segítsen enyhíteni a fájdalmat, a bőr és a környező szövetekben.

Szájon át. Ez magában foglalja a pirulák, kapszulák, folyadékok, és gyógyszerek, amelyek feloldják a nyelv vagy a nyelv alá; Tűkkel, például egy lövés (injekció) vagy vénába (IV). Egy személy, IV képes lehet használni (PCA) szivattyú, amely lehetővé teszi őt ellenőrző fájdalomcsillapító gyógyszerek; A fájdalom szivattyú, más néven egy infúziós pumpa. Ez a fajta szivattyú kerül a bőr alá szállít fájdalom gyógyszer közvetlenül a gerinc; Használata bőrfoltok. Ezek a gyógyszert a foltot, amely felszívódik a szervezetbe a bőrön keresztül; A végbélkúp. Orvostudomány kapszulák vagy tabletták betenni a végbél és szívódik fel a szervezetben; A gerinc. Gyógyszer lehet helyezni a környékén a gerincvelő, mint a spinális érzéstelenítés vagy epidurális; Az orron keresztül. Medicine egy orrspray bejuthat a szervezetbe gyorsan.