rák genetika kockázatelemzés és tanácsadás (pdq®): genetika [] -get több információt

-4 RÁK

Online chat

A ‘s LiveHelp® online chat szolgáltatás Internet-felhasználók képesek online chat egy informatikus. A szolgáltatás elérhető 8:00-23:00 Kelet idő, hétfőtől péntekig. Információs Szakemberek segítségével internetezők információkat találhat weboldalak és válaszoljon a kérdésekre a rákról.

Írjon nekünk

További információkat a, írj erre a címre

Keresés a webhelyen

A webhely online hozzáférést biztosít információt a rák, a klinikai kísérletek és más weboldalak és szervezetek nyújtanak támogatást és erőforrásokat a rákos betegek és családjaik számára. Egy gyors keresés, használja a keresési mezőbe a jobb felső sarokban minden oldal. Az eredmények széles körű keresési kifejezéseket tartalmaz egy listát a “Legjobb fogadás” szövegezését választott weblapok leginkább kapcsolódik a keresési kifejezés lépett.

Vannak még sok más helyen, hogy anyagokat és információkat a rák kezelésére és szolgáltatások. Kórházak a területen lehet információt a helyi és regionális szervek között, amelyek információt pénzügyek, szerzés és a kezelés, ellátásban részesülő otthon, és olyan problémákkal kapcsolatos rák kezelésére.

Keresse publikációk

Az olyan füzetek és egyéb anyagok a betegek, az egészségügyi szakemberek és a nyilvánosság számára. Ezek a kiadványok megvitassák ráktípusok, módszerek a rák kezelésére, birkóznak meg a rák, és a klinikai vizsgálatok során. Egyes kiadványok tájékoztatás tesztek, a rák okai és megelőzése, a rák statisztikák és kutatási tevékenységek. anyagok ezen és más témákról lehet rendelni online vagy nyomtatott közvetlenül a Publications Locator. Ezek az anyagok is megrendelhetők telefonon a Rák Információs Szolgálat ingyenesen hívható 1-800-4-Rák (1-800-422-6237).

: 2014/09/30

Ezt az információt a termelt és amelyet a Nationa; ségéről; Intézet (). Az információ ebben a témában megváltozhatott azóta ez volt írva. A legfrissebb információkért forduljon a Nationa; ségéről; Intézet az interneten keresztül honlapján: http: /; cancer.gov vagy hívja 1-800-4-rák.

 Public Information A National Cancer Institute