okai és típusai halláscsökkenés

Mert 37000000 sok ember a világon, a világ egy nagyon csendes helyen. A halláskárosodás lehet, hogy a beszélgetések beleolvadnak suttogások és a zene halk zümmögés.

Ok; Tünet; Teszt; Megelőzés

Brenda Della Casa már látta háziorvosnak két év, és már lesöpörte őt aggodalmak egyre rohant ellátást -, amíg ő egy egészségügyi pánik tudta figyelmen kívül hagyni. Azt mondta a doktor volt tapasztalható szörnyű hátfájás és gyomorfájás. Az orvosa ellenőrizni vele, azt mondta, hogy rendben van, és elküldte őt a maga módján; Öt nappal később Della Casa, egy szerző és társkereső edző Chicago volt az utazás és volt olyan súlyos fájdalmai alig tudott mozogni. Amikor megkapta a hangposta tőle …

Ha elveszíti a tárgyaláson, akár egyszerre vagy időben, akkor van baj hogy annak részleteit beszélgetéseket. Hangok lesz tompa és fokozatosan elhalványul.

Attól függően, hogy az oka a halláskárosodás, akkor is van

Gyakran előfordul, hogy az emberek súlyos halláskárosodást felmondják a társadalmi életet, mert ők zavarban kérni a család és a barátok, hogy ismételjék meg újra és újra. Lehet félni fognak félreérteni a beszélgetést, és válaszoljon a hibás vagy kínos megjegyzéseket.

Ahhoz, hogy megtudja, hogyan károsodott a hallása van, orvosa elrendelheti a hivatalos hallásvizsgálat is ismert Audiogrammal. Meg tudja mutatni a mértéke a halláskárosodás nézi tartományban decibel – az intézkedés a hangerősség – lehet hallani.

Normál hallás a tartományban 0-25 decibel. Az emberek a normális hallás képesek kivenni hangok halk, mint az emberi légzés, amely mintegy 10 decibel. Enyhe halláskárosodás mozog 26-40 decibel, és mérsékelt halláscsökkenés 41-55 decibel. A közepesen súlyos halláskárosodás tartományok 56-70 decibel, és súlyos halláscsökkenés a tartományban 71-90 decibel. Mélyreható hallásvesztés meghaladja a 90 decibelt. Ember lesz baj tárgyalásra beszéd, bár lehet, hogy hangosan hangzik, mint egy teherautó, amely azonban meghiúsul, vagy egy repülőgép felszállás.

Három fő típusa a halláskárosodás

Vezetéses halláscsökkenés azért történik, mert a probléma a hallójáratba, dobhártya, vagy a középfül, amely megakadályozza a hang hordozó is a belső fülbe. Fülgyulladás, trauma, daganat, vagy folyadék, vagy egy tárgy a fülbe (például viasz építmény) okozhatja.

Kezelési lehetőség; Miért fontos, hogy kincs; Kérdések kérdezze meg orvosát