okai alvási problémák

Alvászavar Trends

Az alvási problémák okozhatják különböző tényezők. Bár okok eltérőek lehetnek, a végeredmény minden alvászavarok, hogy a test természetes ciklusának álom és az ébrenlét nappali zavart vagy eltúlzott.

Tényezők, amelyek okozhatnak alvászavar iclude

Ah, az Insomniac sorsát: ébredés egy másnapos anélkül kellett egy csepp inni. A rossz éjszakai alvás lehet akkor, kezdve a nap érzés lecsepegtetett mielőtt a lábát, még a földre. Más reggeleken, akkor esküszöm, hogy van egy békés nyolc órát, de a tested azt mondja egy másik történet; Túl sokan kimaradnak édes álmok. Közel egyharmada a sok ember a világon azt mondják, ébren fekszem legalább néhány éjszakát minden héten. Kezd rossz éjszakai alvás többet jelent, mint egy rossz napra. A minőség…

Rövid távú vagy akut álmatlanság oka lehet az élet feszültségek (például munkahely elvesztése vagy a változás, a halál egy szeretett, vagy mozgó), betegség, vagy környezeti tényezők, mint a fény, zaj, vagy szélsőséges hőmérsékletek.

Hosszú távú vagy krónikus álmatlanság (inszomnia fordul elő, hogy legalább három alkalommal egy héten egy hónapig vagy tovább) is okozta tényezők, mint a depresszió, a krónikus stressz és a fájdalom vagy kellemetlen érzés éjjel.

Egyéb tényezők, amelyek zavarhatják az alvást tartalmaznak

Fizikai zavarok (például a fájdalom fekélyek; orvosi problémák (például asztma; Pszichiátriai rendellenességek (például depresszió és szorongásos rendellenességek; környezetvédelmi kérdések (például, alkoholfogyasztás)

Genetika: A kutatók azt találták, genetikai alapja narkolepszia, neurológiai rendellenesség alvási szabályozás, amely érinti a szabályozás az alvás és az ébrenlét; Éjszakai műszakban végzett munka: Az emberek, akik éjszaka dolgoznak, gyakran tapasztalnak alvászavarok, mert nem tudnak aludni, ha elkezdenek Álmos. Tevékenységük ellentétes biológiai órák; Gyógyszerek: Számos gyógyszer zavarhatja az alvást, mint például bizonyos antidepresszánsok, a vérnyomás gyógyszert, és over-the-counter hideg gyógyszer; Öregedés: mintegy fele a felnőttek több mint 65 éves kor van valamilyen alvászavar. Nem világos, hogy ha ez egy normális része az öregedés vagy a véletlen eredménye a gyógyszerek, hogy az idősebb emberek gyakran használja.