okai aluszékonyság: alvási apnoe, narkolepszia, RLS

Ön küzd, hogy ébren maradjon munka közben és egyéb tevékenységek, és nem tudod, miért? Lehet alvási apnoe, vagy más betegsége is a fő bűnös?

Minden kérdést a magazin, tesszük öt leginkább feltett kérdésre a közösség táblák egyik egészségügyi szakértők. A mi január-februári 2011 kérdés, mi adta alvást szakértő, Michael Breus, PhD, ABSM, az első öt alvási kérdések – beleértve az miért van rá szükség, milyen nagy szükségünk van, sőt akár meg igazán, hogy nekünk szép .

Álmosság valószínűleg problémát, ha

Együtt, hogy át kéne magát a nap, akkor is előfordulhat,

Mintegy 20% -a felnőttek álmosság elég súlyos ahhoz, hogy befolyásolja a rendszeres tevékenység.

Nem kap elég alvás – néha választás – a leggyakoribb oka a túlzott álmosság. Dolgozik éjjel és alszik napközben egy másik. További okok közé tartozik a kábítószer, alkohol, vagy cigaretta használatát, a testmozgás hiánya, az elhízás, és a bizonyos gyógyszerek.

De lebólint ha akarsz, vagy kell, hogy ébren is okozta az alapbetegség. Depresszió vagy alvászavar – mint például a nyugtalan láb szindróma, alvási apnoe, vagy narkolepszia – gyakran okoz problémát az álmosságot.

A nyugtalan láb szindróma (RLS) egy betegség, amelyet a kellemetlen érzetek a lábakban és erős késztetést, hogy mozgatni őket. RLS is okozhat szaggatott láb mozgását minden 20 és 30 másodperc az egész éjszakát. Néha RLS befolyásolhatja más testrészek is.

RLS tünetek jelentkeznek, vagy rosszabbodnak, miközben te nyugalomban vagy alszik. Mivel a tünetek általában rosszabb éjszaka, akkor nagyban szakítsa meg az alvás és vezet álmosság, amikor meg kell, hogy ébren van. RLS lehet olyan rossz, hogy téves az álmatlanság.

A kezelés a nyugtalan láb szindróma

Mozgatja a lábait, csökkenti RLS tüneteit. Ezek a lépések is elég ahhoz, hogy a tünetek enyhítésére az RLS

Őrült óra a munkát?

Az álmosság bántani?