nyugi az étvágyat a levesek és pörköltek

Mi nem tetszik levest? Ez akkor lehet hasznos, (csak megnyit egy doboz), akkor lehet megnyugtató (meleg, sós ételeket egy hideg napon), és ez is segít enni kevesebb a teljes kalória egy étkezés. Elég nagy dolog!

(És ez nem is beszélve, hogy a leves egy nagyszerű módja annak, hogy settenkedik egy pár ilyen magas tápanyag / magas rosttartalmú csoportok tudjuk többre van szükségünk – a teljes kiőrlésű gabonák, zöldségek, és a babot.)

Tanulmányok kimutatták, hogy eszik broth- vagy növényi alapú levesek (hidegen vagy melegen), mint az első fogás az étkezés csökkenti az összeg a teljes elfogyasztott kalória kapszulát bevenni. A legfontosabb, hogy ragaszkodni az alacsonyabb kalóriatartalmú, magasabb rosttartalmú levesek, mint a növényi bab vagy minestrone. Krémes, vagy más nagy zsírtartalmú levesek nem kell alkalmazni ezt a munkát! Egy csésze broth- paradicsomos leves csak mintegy 75-125 kalória (attól függően, hogy a recept és típusa leves).

Már csak létre, amit Campbell már azt mondja évek óta – “leves jó étel.” De leves ne legyen olyan jó időkben? Biztos lehetsz benne. Ahogy én látom, akkor két fő választási amikor a leves: Kiválaszthatja házi vs. konzerv sou; és lehet választani krémes leves vs. broth- paradicsomos leves. Amikor megy a házi útvonalat, akkor lehet, hogy a leves még szuper választásával magas tápanyag és az alacsonyabb zsírtartalmú és -calorie összetevőket. Ha cirkál a konzerv leves folyosón, akkor nézd a levesek, amelyek alacsonyabb nátrium, zsír, telített zsír, és magasabb a rosttartalma.

Noha broth- és paradicsom alapú levesek többnyire víz, testünk regisztrálja, mint az élelmiszer, nem egy italt. Kutató Barbara Rolls, PhD, úgy találta, hogy amikor a nők ettek egy 270 kalóriás első fogás ebéd előtt (akár az egy rakott, egy leves, amely 10 dl vízzel, vagy rakott plusz 10 dl vizet inni), a leves -eating csoport fogyasztott 100 kevesebb kalóriát összesen ebédnél. Ezek a nők nem jelentett semmilyen érzés éhesebb késő; és nem is eszik többet a vacsora, hogy ki a kalória különbség. És hideg leves működött olyan jól, mint a forró levest.

Egészséges, finom receptek, és onnan Eating Well magazin.

Csirke, csokoládé, saláták, desszertek, leves