nyálkahártya-összehúzó és fájdalomcsillapító kombinációk (orálisan) mellékhatások

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Noha a súlyos mellékhatások ritkán fordulnak elő, ha ezt a gyógyszert vesszük ajánlott, lehet, hogy nagyobb valószínűséggel fordulhat elő, ha túl sok gyógyszert vett, ha nagyobb adagot, vagy ha esetlegesen hosszabb ideig.

Sürgősségi azonnal segítséget, ha az alábbi a túladagolási tünetek jelentkezésekor

Kérdezze meg kezelőorvosát, mihelyt lehetséges, ha az alábbi mellékhatások fordulnak elő

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Nem minden a fent felsorolt ​​mellékhatások számoltak minden egyes ilyen gyógyszerek, de ezek számoltak legalább az egyiket. Van némi hasonlóság ezek között kombinált gyógyszer, így sokan a fenti mellékhatások fordulhatnak elő ilyen gyógyszerekkel.

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.