merevedési zavar: a jele szívbetegség?

Ugyanez a folyamat, amely létrehozza a szívbetegség is okozhat erekciós diszfunkció, csak korábban.

Merevedési zavar – a képtelenség, hogy tartsa és az erekció elég szilárd a szex – lehet egy korai figyelmeztető jele a jelenlegi vagy jövőbeli szívproblémák. Ugyanígy, ha szívbetegségben szenved, hogy a megfelelő kezelés segíthet a merevedési zavar. Megértsék a kapcsolatot, és mit lehet tenni ellene.

A múltban, az építmény a plakkok az artériákban a test (atherosclerosis) hitték, hogy az oka annak, hogy a merevedési zavar gyakran megelőzi a szívbetegségek. Az ötlet az volt, hogy éren csökkenti a vér áramlását a pénisz, ami az erekció nehéz.

Hogy a merevedési zavar és a szívproblémák kapcsolódik?

A szakértők azonban úgy gondolják, hogy a merevedési zavar előző szívproblémák gyakrabban miatt zavar a belső bélés a vérerek (endothelium) és simaizom. Endothel diszfunkció okozza elégtelen vérellátása a szív és a károsodott vér áramlását a pénisz, és segíti az érelmeszesedés.

Milyen erős az összefüggés a merevedési zavar és a szívproblémák?

Merevedési zavar nem feltétlenül jelent egy mögöttes szívbetegsége van. A kutatások azonban arra utalnak, hogy az erekciós diszfunkció, akiknek nincs nyilvánvaló oka, például a trauma, és akik nem észlelték a szívproblémák ki kell szűrni a szívbetegség megkezdése előtt a kezelést.