merevedési zavar

Mi okozza a merevedési problémák?

Az erekció probléma a képtelenség, hogy vagy fenntartására; az erekció, ami elég szilárd az ember, hogy közösülés. Lehet, hogy nem tudja; erekcióra egyáltalán, vagy akkor elveszíti az erekció során közösülés előtt; készen állsz. Ha az állapot továbbra is fennáll, az orvosi kifejezés a merevedési zavar.

Merevedési problémák gyakoriak a felnőtt férfiak. Tény, hogy szinte minden ember tapasztalata; alkalmi nehezen kapok vagy fenntartása az erekció. Sok esetben ez egy; ideiglenes állapot, hogy fog menni, kevés vagy nincs kezelés. Más esetekben; ez lehet egy folyamatos probléma, ami károsíthatja az ember önbecsülését, és károsíthatja a kapcsolata; társával, így kezelést igényel.

Ha nehezen rendelkező vagy tartására az erekció több mint 25% -át az időt; úgy vélik, egy probléma.

Diagnózis

A múltban a merevedési problémák azt gondolták, hogy “minden ember agyában.” Férfiak; gyakran kaptak haszontalan tanácsokat, mint a “ne aggódj”, vagy “csak pihenni, és ez lesz, hogy vigyázzon magára.” Ma, az orvosok úgy vélik, hogy ha a probléma nem ideiglenes; vagy nem megy el a saját, a fizikai tényezők gyakran okoznak.

Az egyik módja annak, hogy tudja, ha az ok a fizikai vagy pszichés annak meghatározása, ha; vannak éjszakai erekciót. Normális esetben, a férfiak 3-5 erekció egy éjszakára, minden; tartó, akár 30 perc alatt. Orvosa el tudja magyarázni a tesztet, hogy megtudja, ha; amelynek a szokásos számú éjszakai erekciót.

A legtöbb ember, erekció zavara nem befolyásolja a nemi vágy.

Korai magömlés (amikor orgazmus, jön túl gyorsan) nem ugyanaz, mint az impotencia. Együtt partnerével; meg kell keresni tanácsadás a probléma, ami miatt általában pszichológiai; tényezők.

Hívja fel orvosát, ha

Férfi meddőség is egészen más; impotencia. Egy ember, aki nem tudja fenntartani az erekció lehet nagyon tehetséges; termelő spermiumok, amelyek termékenyít egy tojást. Terméketlen férfi általában tudja; erekció fenntartásához de lehet, hogy nem a gyermeknemzés problémák miatt; spermaszám vagy egyéb tényezők.

Erekciója van szükség a kölcsönhatás az agy, az idegek, a hormonok, és a vér; hajók. Bármi, ami zavarja a normális folyamat lesz probléma .; A leggyakoribb okok

Merevedési zavar hajlamosak gyakrabban, ahogy öregszünk, de hatással lehet; férfiak minden korban és bármikor az életükben. Fizikai okok gyakoribb; idősebb férfiak, míg a pszichológiai okok gyakoribb a fiatalabb férfiak.

Orvosa a fizikális vizsgálat, amely; valószínűleg tartalmaz ellenőrzi a keringés, a végbél vizsga, a neurológiai vizsgálatot; és egy vizsga a pénisze.

Segít kideríteni a probléma okát, az orvos megkérdezi kórtörténet; kérdések, mint például a

Tesztek, hogy lehet végezni közé

Azonnal hívja orvosát vagy menjen egy ügyeletre, ha gyógyszereket erekció; problémák kapsz egy nem kívánt erekció tovább tart, mint egy óra. Állandó impotencia; vagy más maradandó károkat a pénisz eredhet ez a feltétel.

A kezelés a kiváltó októl függ. Például, ha a problémát az okozza,; a hormonális egyensúly, gyógyszeres kezelésére az alapul szolgáló endokrin rendellenesség; előírni. Beszélje meg az egészségügyi szolgáltató a megfelelő értékelés és; kezelése.

A férfiak, akik a nitroglicerint a szívbetegsége (mint akár tabletta, spray, vagy foltok) nem veszi ezeket a gyógyszereket. Amikor hozott nitroglicerin; Ezek a gyógyszerek jelentősen csökkentik a vérnyomást. Egyes férfiak halt meg; ötvözi ezeket a gyógyszereket és a nitroglicerint.

Beszélje meg az egészségügyi szolgáltató, hogy ha egy ilyen kezelések helyesnek tűnik; neked.

Sok férfi, életmódbeli változások is segíthetnek

Párok, akik nem beszélnek egymással nem valószínű, hogy képes arra, hogy a szerelem; egymáshoz. A férfiak, akik nehezen kommunikál az érzéseiket, nehezen; megosztani partnerük minden szorongásait a szexuális teljesítményt. Ha te; tartsa gond magad, akkor nagyobb a valószínűsége, hogy elveszíti erekciót. A férfiak, akik nem; kifejezni és megoldani düh vagy frusztráció felé partner tarthat; vissza az erekció fegyverként a konfliktusban. Ilyen körülmények között, tanácsadás; nagyon hasznos lehet mind az Ön és partnere.

Ha a merevedési problémák úgy tűnik, hogy okozta a gyógyszert szed egy; független állapot, forduljon orvosához. Akkor részesülhetnek az adag csökkentését; A hatóanyag vagy a változó egy másik gyógyszer, amely ugyanazt az eredményt, de nem azonos; mellékhatások. NE állítsa vagy megszüntesse gyógyszer orvosa megkérdezése nélkül; első.

Beszéljen az egészségügyi szolgáltató, ha a merevedés problémák kapcsolatos félelem; visszatérő szívproblémák – közösülés általában biztonságos ilyen körülmények között.

Kezelési lehetőségek

Lásd még