megfázás kezelések: dekongesztánsok, köhögéscsillapítók, és így tovább

Mivel nincs gyógymód a megfázás, a kezelés két célja van: hogy jobban érzi magát, és segít leküzdeni a vírust.

Tudjon meg többet a megfázás

alapjai

Tünetek

Kezelés

Megelőzés

Nincs specifikus kezelés létezik ez a vírus okozza a hideg, de a tünetek kezelésében, megtalálja megkönnyebbülés. Mert fájdalmak kíséri láz 100,5 fokos vagy annál magasabb, így Tylenol inkább, mint az aszpirin, hogy elkerüljék a Reye-szindróma, ritkán végzetes állapot fordul elő gyerekeknél vírusos megbetegedések, különösen, ha az általuk tett aszpirin. Ha a torka fáj, gargalizáljon, ahányszor akarod, sós vízzel (1/2 teáskanál só 1 csésze víz).

Kétszer is gondolja meg, mielőtt erősen reklámozott over-the-counter hideg és az influenza gyógyszerek, amelyek valószínűleg tartalmaznak gyógyszereket a tünetek nem rendelkezik, ezért vezethet szükségtelen túlkezeléstől. Az FDA és a gyártók most azt mondják, hogy over-the-counter köhögés és megfázás gyógyszer nem adható gyermekeknek év alatti 4.

Over-the-counter duzzanatát csökkentő pszeudoefedrint tartalmazó segíthet a száraz és tiszta orrjáratok, de csak ideiglenesen. Decongestant orrspray segítségével is, de ha ők használják több mint 3-5 napig, akkor okozhat “rebound” hatás. Ez azt jelenti, több nyálka és rosszabb torlódás. A pszeudoefedrin növelheti a vérnyomást és a pulzusszámot. Ne vegye ellenőrzése nélkül, az orvos, ha a szívbetegség, magas vérnyomás, prosztata problémák, a cukorbetegség, vagy a pajzsmirigy problémákat.

Over-the-counter duzzanatát csökkentő tartalmazó phenylpropanolamine kihúzták önként a polcokról, mert növeli a stroke kialakulásának kockázatát. Ha van egy gyógyszer, amely ezt az anyagot, vagy más néven PPA, dobd el.

Over-the-counter köhögéscsillapítók, mint például azok, amelyek dextrometorfán, hasznos lehet, ha a köhögés olyan súlyos, hogy ez zavarja alvás vagy beszél. Ellenkező esetben engedje meg magának, köhögés, ahogy kell (mindig takarja el a száját, mint te), mert a köhögés eltávolítja nyálka és baktériumokat a torok és a tüdő.