Megbirkózás megfázás és az influenza

A legtöbb ember lesz hideg ezen ősz vagy tél, és néhányan közülünk lesz az influenzát. Itt van, hogy vigyázzon magára, ha ezek a vírusok hatással van.

Megfázást és az influenzát vírusok okozzák. Jelenleg több mint 200 megfázás vírusok és háromféle influenzavírus, sok különböző törzsek, így ők nehéz elkerülni.

Ezek a vírusok lehet elterjeszteni cseppek, amelyek köhögött és prüszkölt ki egy fertőzött személy. A vírusokat is át keresztül egy személy ujjai vagy felületek, mint például a kilincsek, ha vannak fertőzött cseppeket rájuk.

A vírus bekerül a szervezetbe, orron át vagy a szem. Ha fertőzött cseppeket az ujjait, és megérinti a szem vagy az orr, a vírus be a szervezetben.

Hideg tünetek

A fő tünetek a téli hideg és az influenza bogarak

Ha csak ezek a tünetek akkor, nem valószínű, hogy az orvos képes lesz, hogy semmit.

Érdemes lehet meglátogatni a helyi gyógyszertárban, ahol lehet kapni tanácsot, hogyan kell kezelni a tüneteket, és vásárolni over-the-counter gyógyszer.

Dr. Rupal Shah, az orvos a dél-londoni, a következő tanácsot: “Próbálj meg pihenni, enni is, stressz elkerülése, és folyamatosan hidratált. Ha láza van, akkor szükség lehet extra folyadék. Azt is figyelembe paracetamol láz kezelésére és a fájdalom, vagy belélegezni gőz nyálkahártya be, hogy segítsen tisztázni a orrdugulást. ”

Gyógyszerészek mondjuk hideg és az influenza gyógyszerek körében forgalmazott télen. Néhány jogorvoslati kombájn fájdalomcsillapítók és duzzanatát csökkentő, amely segíthet kezelni a tüneteket.

“A fájdalomcsillapítók – mint például a paracetamol, ibuprofen és aszpirin – tényleg segít, ha van egy hideg”, mondja gyógyszerész Angela Chalmers. Azonban nem kell aszpirint adni alatti gyermekek 16 éves korig. Hozzáteszi, hogy “dekongesztánsok segít csökkenteni a duzzanatot az orr-, így könnyebben tud lélegezni”.

Get pihenés és enni is

Keresse meg a helyi gyógyszertárban.

A legtöbb esetben, antibiotikumok (amelyeket bakteriális fertőzések kezelésére) nem szükségesek. “Megfázás és influenza, és a legtöbb köhögés, vírusok okozzák, így az antibiotikumok nem tud segíteni. Kisebb bakteriális fertőzések is harcolt ki a természetes immunitás “, magyarázza Dr. Shah.

További információ kezelésére megfázás és influenza kezelésére.

Gyermekek kezelni lehet néhány over-the-counter fájdalomcsillapítók, amelyek megkönnyítik kényelmetlenséget, és segít, hogy le a láz. Mindkét paracetamol és az ibuprofen kapható folyékony gyermekek számára, és lehet adni kortól körülbelül három hónap. Mindig kérdezze meg kezelőorvosát, ha nem biztos abban, melyik kezelést akkor adja meg a gyermek.

Vannak előnyei, különösen a gyermekek, a fogása néhány köhögés és megfázás. “A gyerekek általában kap egy csomó megfázás, mert a szervezet időt vesz igénybe, hogy létrejöjjön az immunitást. A szervezet megtanulja a harcot le egy bizonyos fajta vírus minden alkalommal, amikor egy fertőzés, ezért kap kevesebb megfázás, ahogy öregszünk, “mondta Angela Chalmers.

Gyermekek és megfázás

Megtudni a gyerek és a gyógyszerek.

Míg a legtöbb hibát fog a lefolyása anélkül, hogy bármilyen kárt okozott, Dr. Shah mondja, vannak bizonyos esetek, amikor Ön vagy gyermeke orvoshoz kell. Ezek tartalmazzák

Babák, valamint a régebbi és frailer emberek, kéne segítség, ha ők jól magát.

Mindig forduljon orvosához, védőnő, ápoló gyakorlat vagy a nővér orvos, ha bármelyik

Ha meg kell beszélni, hogy valaki kívülről a rendes szakrendelések, akkor hívja orvosát műtét out-of-órás szolgáltatás (ha van ilyen), illetve 111.

Elkapni a kórokozók terjedését könnyen. Mindig legyen Önnél a szövetek és használja őket, hogy elkerülje az köhögés vagy tüsszentés.; BIN IT Baktériumok élhetnek néhány óráig szövetekben. Dobja el a szöveti lehető leghamarabb.; Megölni Hands átadhatja baktériumok minden felületen megérinti. Tisztítsuk meg a kezünket, amint csak lehet.

10/07 /

Mikor kell orvoshoz

10/07 /

Szolgáltatások

Elhelyezkedés

Hogyan kell tartani az otthon és a család meleg és egészséges a tél folyamán a melegentartás, tartsa jól kampány

Tippek és tanácsok, hogy hogyan maradjunk egészségesek, és jól a hideg, sötét téli napokon

Segítsen megállítani a baktériumok terjedését

Iratkozzon fel az influenza felmérés segítségével a kutatók a London School of Hygiene és Tropical Medicine követni terjedését influenza

Tájékoztatás arról, hogyan kell elérni a kiegyensúlyozott étrend, tipp, ami segít, hogy a napi 5, valamint tanácsokat a vegetáriánusok

Gyakori tévhit az influenza és az influenza oltás és az igazság mögött

Az idegenvezető influenzás tünetek és az influenza elleni vakcina, például, hogy ki kell oltani a tél

Miért terhes nőknek influenzás döfés, és hol lehet kapni a vakcinát

Az antibiotikum-rezisztencia probléma valamennyi egészségügyi létesítményben szerte Angliában és Európában. Tudja meg, mi történik, hogy az antibiotikum-rezisztencia elleni küzdelem

Szolgáltatások az Ön közelében

Tartsuk melegen tartsa jól

téli egészség

Segítség harcot az influenza

Az egészséges táplálkozás

10 mítoszt az influenza és az influenza elleni vakcina

Influenza és az influenza elleni vakcina

Influenza döfés a terhesség

antibiotikum