Marcus Samuelsson séf megosztja az otthon íze

Chef Marcus Samuelsson volt sok otthonban. Született Etiópia, ő emelte a svédországi ő örökbefogadó szülők. Most él feleségével Harlem, New York, és birtokolja éttermek szerte a világon, harlemi Red Rooster és Marc Burger (Chicago és Dél-Kaliforniában), hogy Norda Göteborg, Svédország.

A szájpadlása tartományok legszélesebb körben az éttermi birodalom, mint az ételek ő készíti a barátok és a család. A legújabb szakácskönyv, Marcus Off Duty: A receptek főzök otthon, ünnepli azokat az ételeket.

Egy egyszerű, kielégítő étkezés végén egy nehéz nap után, vagy mit csinál menet közben, amikor barátai jelenne van néhány kedvenc dolgokat enni, “Samuelsson mondja.” Otthon, megragad bármit érzel, és hogy fajta szórakozás, spontán főzés, amit szerettem volna megosztani a könyvben.

Ő lazac kapros recept svéd megfelelője fasírt, miközben Doró wat tostados egy játékos párosítás egy hagyományos etióp csirke pörkölt és latin utcai élelmiszer. Egyéb bejegyzések közé tartozik a dél-afrikai curry, egy vietnami szendvicset, hal taco és rib-eye steak dörzsölte kávé és a csokoládé.

Szeretek utazni, és fedezze fel az új ízeket, sétálni az utcán, ahol vagyok, és íz, íz, íz “, mondja Samuelsson, győztes több James Beard díjat.” Én inspirált, amikor én egy új táblát, legyen szó egy barátja otthonában vagy egy csodálatos étterem.

Samuelsson futhat konyhák világszerte, de nem mindig a tűzhely otthon. Felesége, Maya is született Etiópiában kápráztatja neki az edényeket, hogy ő készíti. “Ő egy csodálatos szakács, különösen etióp otthoni főzés,” mondja. “Szeretem, hogy ő sous chef. Sokat tanulok. Még mindig nem tudom elképzelni, hogy miért ő Doró wat jobb, mint az enyém.

Ha nem a konyhában, vagy keres ihletet egy mezőgazdasági termelők piacra, ő gyakran gyalog, vagy egy reggel futni. “De a legjobb, ha tudok focizni a barátaimmal. Igyekszem, hogy ez megtörténjen, amennyire csak lehetséges.”

Egészséges, finom receptek, és onnan Eating Well magazin.

Csirke, csokoládé, saláták, desszertek, leves