lehet gyógynövény és kiegészítők valóban segíteni aludni?

Válasz b; Michael J. Breus, PhD, ABSM

Alvászavarok, Orvosi Exper; Board of Szomnológia

Valószínűleg 40, vagy 50 különböző gyógynövények a piacon, hogy hirdet, hogy valóban tenni valamit aludni. Már csak négy vagy öt, hogy valójában semmilyen jelentős tudományos adatok mögöttük. Valerian egy nagyot.

Kava kava egy másik, de az emberek, hogy elég óvatos kava-kava, mert van néhány komoly hatása a májra. Tehát, ha bármilyen probléma van a májával egyáltalán, soha nem ajánlom próbálja ilyesmit kava-kava.

A melatonin egy kiegészítő, de ez nem egy gyógynövény.

Meg kell nagyon óvatosnak gyógynövények, mert nem szabályozza az FDA. Tehát ez azt jelenti, hogy tudom, hogy, hogy a garázsban, és én is eladni a helyi egészségügyi élelmiszerbolt és nincs tisztasági követelményeknek, soha nem lehet tudni, hogyan fognak együttműködni más gyógyszereket szedett, vagy esetleg előre egy másik betegség, hogy van.

Tehát, ha valaki fog menni, és talál egy átfogóbb, gyógynövény, hogy kifejezetten az alvás, azt minden esetben beszélni orvosukat róla. Győződjön meg róla, nincs olyan kölcsönhatás vele.

Más gyógynövények érdekes. Kamilla tea valóban bebizonyosodott, hogy segítsen az embereknek elaludni. Levendula illóolajat vagy aromaterápiás segíthet az emberek alszanak.

FORRÁS

Michael J. Breus, PhD, ABSM, alvászavar szakértő, Board of Sleep Medicine.