lehet gyakorolni, ha van az influenza?

A rendszeres testmozgás játszik főszerepet tartása van az egészséges és betegségek megelőzésében. Erősíti az immunrendszert, és segít a vírusos és bakteriális fertőzések.

Te újragondolása az utazási terveket fényében H1N1 influenza (sertésinfluenza)? Itt van hat utazási ajánlatokat kell szem előtt tartani.

Talán. A legjobb módja annak, hogy maradjon is az, hogy az immunrendszer erős. Edzés közben, a fehérvérsejtek – az is, hogy a fertőzések elleni küzdelemben – az utazási keresztül a test gyorsabban és jobban végezhetik munkájukat.

Szakértők azt mondják, meg kell szereznie legalább 30 perc közepes intenzitású kardió, mint a gyaloglás, úszás, kerékpározás, futás vagy minden nap.

Vannak más előnyök aktívabb, mint a kevesebb stressz és jobb alvást. A stressz is rossz a test és a lélek. Akkor enyhíteni azt a rendszeres testmozgás. Get 7-8 óra alvás is, mert ez is segít megőrizni a szervezet védekező jó állapotban.

Másrészt, túl sok testmozgás – például órákat az edzőteremben vagy futás maratoni – hozhat az immunrendszer le. Extrém edzés is perjel száma fehérvérsejtek van, és fokozza a szinten a stressz hormonok a véráramba.

Próbálja nyugi. Rest ad a szervezet egy esélyt, hogy visszaszerezze. Az immunrendszer akkor működik a legjobban, ha nem overdrive.

Ha láza van, hagyja ki az edzést. Az emberek általában fut egy-egy 2-5 napig, amikor már az influenza. Ez azt jelenti, a szervezet küzd a fertőzés. A magas hőmérséklet húzza nedvesség ki a szervezetből. Tehát ez egy edzést. Ha túl száraz, arra is késleltetheti a helyreállítást.

Továbbá, az influenza ragályos. Akkor terjedt el másokat, legfeljebb 7 napon belül a tünetek kezdete. Ha dolgoznak ki más emberek, várjon, amíg a láz szünetek és marad le saját legalább 24 órával azelőtt, hogy menjen vissza a rutin.

Ha nincs láza, de még megvan egyéb influenzás tünetek, beszéljen orvosával, mielőtt az edzőteremben.

FORRÁS; : “Influenza Megelőzés: egészséges szokások verte a vírus:” növeljék az immunrendszert; Academy of Family Physicians: “Gyakorlat az idősek; Appalache Állami Egyetem:” mérsékelt testmozgás erősíti az immunrendszert; Medline Plus: “Gyakorlat and Immunity; MedicineNet:” Hess, Achoo! Gyakorlat tartja Megfázás Bay; Academy of Family Physicians: “Gyakorlat az idősek.