lehet az akupunktúra segíthet enyhíteni az ízületi fájdalom is?

Ez egy formája a hagyományos kínai orvoslás. Célja egyensúlytalanságok kiigazítása az energia, vagy a “chi”, a szervezetben. Ehhez, a gyakorlati használata nagyon finom rozsdamentes acél tűvel, hogy ösztönözze a szervezet 14 nagy energia-hordozó csatornák, vagy “meridiánok”.

NSAID-ok – vagy nem-szteroid gyulladásgátló gyógyszerek – általánosan használt rheumatoid arthritis kezelésére. Ők segítenek kezelni a krónikus fájdalom, a gyulladás és a duzzanat kötve RA; Nem lassítja a betegség. A legtöbb ember RA is, hogy más típusú gyógyszerek, mint például a metotrexát vagy biológiai, amely segít megelőzni a további ízületi károsodás.

Az akupunktúra része lehet a kezelés a krónikus fájdalom, mint például a

Egyes tanulmányok kimutatták, hogy legyen hatékony kezelés

További vizsgálatok szükségesek, hogy milyen jól működik a fejfájás, zsindely, arc fájdalom, és a támogatás leszokni a dohányzásról.

Nem kellene támaszkodni akupunktúrás kezelésére krónikus vagy súlyos betegség, ha nem orvoshoz először. Az akupunktúra nem lehet a legjobb módja annak, hogy javítsa az Ön állapotát. Vagy lehetett rendben van, de ez nem helyettesíti az orvosi ellátás más, mint a fizikai terápia vagy gyógyszeres kezelés. Bizonyos körülmények között, mint például a rák, akkor kap akupunktúra csak más kezelésekkel kombinálva.

Az a személy, aki kezeli, akkor nevezzük akupunkturista. Majd törölje minden terület alkohollal előtt megérinti egy nagyon vékony tűvel a helyszínen. A tűk száma kapsz, ahol ők helyezték, és milyen mélyen ők ki függ a konkrét esetben.

A tűk marad a helyén, néhány percig egy óra. Az akupunktúrás módosíthatja, meleg, vagy elektromosan stimulálják őket, hogy fokozza a hatást. Lehet érezni némi bizsergés, ha elektromos energia használata. Legyen enyhe, és kérheti a akupunkturista tárcsázni le bármikor.

Lehet, hogy még több mint egy munkamenetet.

Nem érezhet enyhe szúrás, amikor a tűt, de sokkal kevesebb, mint a szúrás során lehet érezni egy lövés, mert a tű sokkal vékonyabb. Lehet érezni nehéznek, zsibbadás, bizsergés, vagy enyhe fájdalom után a tűket hoztak.