krónikus fáradtság szindróma kezelés áttekintése

Mivel még nem gyógyítja meg a krónikus fáradtság szindróma (CFS), a legfontosabb, hogy élő CFS kezelésére a tüneteket.

Kezdje felsorolásával a legrosszabb tüneteket az is, hogy ez a legnehezebb átvészelni a napot. Orvosával, elöször kezeljük ezeket a tüneteket. Döntse el, hogy a szakember hasznos lehet az egyetlen közülük.

A leggyakoribb CFS a tünetek is a leginkább kezelhető.

Jó alvási szokások segíthetnek javítani a minőségi alvás. Ha is megpróbál gyógyszert az alvás, a legjobb, ha elkezd egy kis adagot. Bizonyos antidepresszánsok segítenek alvás, a hangulat, és a krónikus fájdalom, így orvosa javasolhatja próbál egyet.

A különféle fájdalom lehet kezelni a különböző módon. Ha egy kezelés nem működik, ha az orvosával lehet próbálni egy másik, amíg meg nem találja a legjobb az Ön számára.

Keressen egy elsődleges orvos, aki megérti, CFS, és hogyan kell kezelni azt, és aki segít úgy érzi, támogatott; A pálya, ami segít jobban érzi magát, valamint a dolog, hogy a tünetek súlyosbodását; Keverékét használják az orvosi ellátás, napi öngondoskodás, és támogatás; Rendszeres támogatás, amire számíthat, a munka egy szakmai tanácsadó, a CFS támogató csoport, vagy mindkettő; Get szakellátás, amikor szüksége van rá. Jel “információ kiadását” formák, így a az orvosok együtt tud működni, mint egy csapat.

Fontos, hogy ellenőrizzék fókuszált fájdalom, például ízületi gyulladás vagy migrén, mert ez a fajta fájdalom lehet, hogy CFS test fájdalom rosszabb. Először próbálja egy over-the-counter fájdalomcsillapítót, mint a paracetamol (például Tylenol), ibuprofen (például Advil vagy Motrin), vagy a naproxen (például Aleve). Legyen biztonságban gyógyszerekkel. Olvassa el és kövesse az utasításokat a címkén; Vannak különböző vényköteles gyógyszerek, amelyek segítenek a fájdalom, mint az antidepresszánsok a krónikus fájdalom és a kábító gyógyszert súlyos fájdalmat. A kábító egy rövid távú kezelésére, mert függőséget, ha használja, sokat; Egyéb kezelések, amelyek segíthetnek a CFS fájdalmak közé akupunktúra, masszázs, vagy a jóga.