krónikus fájdalom kezelés áttekintése

Pain Management Trends

Krónikus fájdalom kezelésére is kihívást jelent. És lehet, hogy több típust vagy a gyógyulni, mielőtt megtalálja megkönnyebbülés.

A kezelés célja a fájdalom csökkentésére, és növeli a munkaképességet. Ez magában javítja az alvás és a megküzdési készségek és a stressz csökkentésével így visszatérhet a szokásos tevékenységeket.

Fontos, hogy egy világos kezelési tervet orvosával. E terv részeként tartalmazza azokat a módszereket, hogy kezelni a fájdalmat. Csak tudod, a súlyossága a fájdalom, és hogyan befolyásolja az életed. Ügyeljen arra, hogy kérdezze meg orvosát, ha nem világos, hogy mi tehető lépéseket, amikor a fájdalom jelentkezik, vagy rosszabbodik.

Akkor lehet, hogy szabályozza a fájdalmat otthon segítségével fájdalomcsillapítók és gyakorló egészséges szokások. További információkért lásd: otthoni kezelés.

Amikor az otthoni kezelés nem elég, más kezelések lehetnek

Ha a krónikus fájdalom nem enyhül, ha már megpróbálta számos kezelés, akkor érdemes gondolkodni fog a fájdalom kezelésére klinikán. A kezelést, melyet egy csapat az orvosok, akik együtt dolgoznak, hogy foglalkozzon a dolgokat, hogy okozhat a krónikus fájdalom.

Fájdalom gyógyszerek vagy gyógyszer problémák kezelésére, amelyek kapcsolódnak a krónikus fájdalom. További információkért lásd: Orvosi; Kezelések, mint a tanácsadás, fizikoterápia, és kiegészítő terápiák. További információkért lásd: Egyéb kezelése; Sebészeti beavatkozás, például intrathecalis gyógyszeradagoló és gerincvelő stimuláció. További információkért lásd a sebészet.