kromolin (belégzéssel történő) megfelelő használata

Adagoló

kihagyott adag

Kromolin szájon át belélegezve használják, hogy segítsen megelőzni az asztmás tüneteket vagy hörgőgörcs (zihálás vagy nehézlégzés). Kromolin nem enyhíti az asztma, vagy a hörgőgörcs támadás, amely már megkezdődött. Fontos, hogy használni kromolin rendszeres időközönként utasítása szerint az orvos.

Használja kromolin inhalációs csak az utasítások szerint. Ne használjon többet, és ne használja gyakrabban, mint az orvos rendelt. Ehhez növelheti a mellékhatások kialakulásának esélyét.

Kromolin inhalációs általában jön beteg irányban. Olvassa el figyelmesen a gyógyszer alkalmazása előtt. Ha nem érti az utasításokat, hogy jön az inhalátor, vagy ha nem biztos abban, hogyan kell használni az inhalátort, kérdezze meg az egészségügyi szakember, hogy mutassa meg, hogyan kell használni. Továbbá, kérdezze meg az egészségügyi szakember, hogy rendszeresen ellenőrizze, hogyan használja az inhalátort, hogy biztosan használ rendesen.

Azon betegeknek, akik kromolin inhalációs aeroszol

Orvosa, hogy használja a távtartó eszköz az inhalátort. A távtartó teszi az inhalátor könnyebben használható. Ez lehetővé teszi, hogy több, a gyógyszer, hogy elérje a tüdőbe, hanem tartózkodik a szájban és a torokban.

Tárolás

Tisztítsuk meg a inhalátor, szopóka, és a távtartó legalább egyszer egy héten.

Azon betegeknek, akik kromolin kapszula inhalálásra

Azon betegeknek, akik kromolin inhalációs oldat

Azoknál a betegeknél, használatával kromolin orális inhalációs rendszeresen (például minden nap)

Az adagot ebből a gyógyszerből különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos adag ilyen gyógyszer. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Ha kihagyott egy adagot ebből a gyógyszerből, pótolja, amilyen hamar csak lehetséges. Azonban, ha már majdnem eljött a következő adag, hagyja ki az elfelejtett adagot, és térjen vissza a szokásos adagoláshoz. Ne vegyen be dupla adagot.

Tárolja a gyógyszert egy zárt tartályban szobahőmérsékleten, hőtől, nedvességtől, és közvetlen fény. Tartsa a fagytól.

Tárolja a tartály szobahőmérsékleten, hőtől és közvetlen fény. Nem fagyasztható. Ne tartsd meg ezt a gyógyszert, az autóban, ahol lehet kitéve szélsőséges hideg vagy meleg. Ne lök lyukak a dobozba, vagy dobja tűzbe, még ha a tartály üres.

Gyerekektől távol tartandó.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.