közös téves diagnózist fibromyalgia

fibromyalgia Trends

A fibromyalgia egy olyan állapot jellemzi elterjedt krónikus fájdalom és a fáradtság oka nem ismert. Ez nem végzetes. Bár a fájdalom nem is okozta sérülés, ez az igazi.

Kitartó és krónikus fáradtság egyik leggyakoribb tünetek a fibromyalgia, a második csak a mély izomfájdalom és izomfájdalmak. De ellentétben a szokásos fáradtság, az érzések a fáradtság, gyengeség és kimerültség, hogy jön a fibromyalgia gyakran vezet végtelen társadalmi elszigeteltség, a depresszió is.

De diagnosztizálására fibromyalgia gyakran nehéz. Tünetei utánozzák az egyéb feltételeket.

Itt egy pillantást a leggyakoribb módja, hogy a fibromyalgia lehet téves diagnózis.

A fő tünete a fibromyalgia elterjedt fájdalom. Akkor fáj a jobb és bal oldalon, a test. Azt is lehet fölött és alatt a derekát. De a fájdalom is előfordulhat csak egy vagy két helyen a szervezetben, különösen a nyak és a váll.

A diagnózis fibromyalgia bonyolult lehet, mert fibromyalgia nem az egyetlen feltétele a kiterjedt fájdalom.

Emellett a fájdalom, egy másik fontos tünete a fibromyalgia krónikus fáradtság. De a betegek az egyéb feltételeknek is a krónikus fáradtság.

Vannak más tünetek, amelyek előfordulhatnak fibromyalgia. De, mint a fájdalom és a fáradtság, a tünetek a betegek által tapasztalt az egyéb feltételeknek. Ezek a tünetek közé

Ezek bármilyen kombinációja a tünetek is jelenlétére utalnak más súlyos betegségek, mint például a

A másik ok, fibromyalgia nehéz diagnosztizálni az a tendencia csoportok tünetek jelentkezhetnek együtt fibromyalgia betegek. De a csoport nem lesz mindenki számára azonos. Tehát nem mindenki fibromyalgia lesz az összes fent leírt tünetek.

És mivel a tünetek arra utalnak, több betegség, az orvosnak ki kell zárja ki őket először, mivel ők keresnek magyarázatot.

Egy másik probléma a diagnosztizálására fibromyalgia, hogy a beteg volna más körülmények ugyanabban az időben, mint a fibromyalgia.

Például, egy személy volna Lyme-kór, ízületi gyulladás, vagy obstruktív alvási apnoe – minden körülmények között, amelyek utánozzák a fibromyalgia – és szintén a fibromyalgia, mint egy másodlagos állapot.

Az egészségügyi szakemberek, különösen azok nem ismerik fibromyalgia, korlátozhatják magukat kezelésére egy betegség, és nem ellenőrzi, hogy fibromyalgia lehetne hozzájárul a tünetek.