kortikoszteroid (orron keresztül) megfelelő használata

Adagoló

kihagyott adag

Ez a gyógyszer általában jön beteg irányban. Előtt figyelmesen olvassa el a gyógyszer alkalmazása. Beklometazon, budezonid, dexametazon, és triamcinolon használnak egy speciális inhalátor. Ha nem érti az utasításokat, vagy ha nem biztos abban, hogyan kell használni az inhalátort, kérdezze meg kezelőorvosát.

Mielőtt ezt a gyógyszert, törölje az orrjáratok által orrfújás. Aztán, a tárgylencsefoglalatot helyezünk a orrlyuk, célja a spray belső sarok felé a szem.

Annak érdekében, hogy ezt a gyógyszert, hogy segítsen, hogy kell használni, rendszeresen rendelt az orvosa. Ez a gyógyszer általában elkezd dolgozni körülbelül 1 hét (dexametazon), de akár 3 hét is eltelhet, mielőtt úgy érzi, a teljes hatását.

Ezt a gyógyszert csak az utasítások szerint. Ne használjon többet, és ne használja gyakrabban, mint az orvos rendelt. Ehhez fokozhatja a felszívódás nyálkahártyáján keresztül az orr és az esély a nem kívánt hatásokat.

Beszélje meg orvosával, mielőtt ezt a gyógyszert, nazális problémák eltérő amelyre felírták, mert nem használható számos baktérium, vírus, gomba vagy nazális fertőzések.

Tárolás

Mentse az inhalátort, hogy jön a beklometazon vagy dexametazon, mivel utántöltő egység lehet igénybe alacsonyabb költség mellett.

Az adag gyógyszer ebben az osztályban különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos adagok ezen gyógyszerek. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Ha kihagyott egy adagot ebből a gyógyszerből, pótolja, amilyen hamar csak lehetséges. Azonban, ha már majdnem eljött a következő adag, hagyja ki az elfelejtett adagot, és térjen vissza a szokásos adagoláshoz. Ne vegyen be dupla adagot.

Ha kihagyott egy adagot ebből a gyógyszerből, és emlékszem egy órán belül, vagy úgy, használja azt azonnal. Azonban, ha nem emlékszik csak később, hagyja ki az elfelejtett adagot, és térjen vissza a szokásos adagoláshoz. Ne vegyen be dupla adagot.

Gyerekektől távol tartandó.

Tárolja a gyógyszert egy zárt tartályban szobahőmérsékleten, hőtől, nedvességtől, és közvetlen fény. Tartsa a fagytól.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

Továbbá, a fel nem használt beklometazon vagy flunisolide megoldás 3 hónap után nyissa ki a csomagot.

Ne kilyukasztani, összetörni vagy elégetni a beklometazon, dexametazon vagy triamcinolon aeroszolos palack, még azután is, hogy üres.