Korai Reprodukciós események / Mellrák nyilatkozat

A National Cancer Institute összehívta a korai Reprodukciós Események Mellrák Workshop február 24-26 2003. Ez a tudományos műhely tartották be, és felülvizsgálja a rendelkezésre álló információkat a mellrák kialakulásának kockázatát terhességgel kapcsolatos. A Műhely hozta össze a keresztmetszetét szakemberek, hogy megvitassák a rendelkezésre álló tudományos adatok tekintetében a szaporodási esemény egy nő életében, amely hatással lehet rá a későbbi mellrák kialakulásának kockázatát. Ezek az első szakértői – epidemiológus klinikusok, laboratóriumi kutatók, valamint a mellrák szószólói – jött össze, hogy vizsgálja felül a legújabb tudományos adatok határozni, hogy mit ismert, a hiányosságok a tudásunk, és hogy megvitassák, milyen területeken érdemes tovább vizsgálni.

A résztvevők áttekintették a járványtani, biológiai, molekuláris és hormonális viszonyok a terhesség, amelyek megváltoztatják az emlőrák kockázatát. Pontosabban, ez a találkozó a következő kérdésekkel

Hívtam össze a műhely, hogy átfogó és integrált tudományos értékelése a fontos összefüggés a reproduktív események és a pusztító probléma a mellrák, “mondta az igazgató a National Cancer Institute, Andrew von Eschenbach, MD” Az eredmények a műhely segít hogy a közvélemény pontos információkat terhességgel összefüggő tényező befolyásolhatja a mellrák kockázatát, és határozza meg a kutatási menetrend az intézet, amely révén jobban meg tudjuk határozni a kockázati tényezők, amelyek miatt a hatékonyabb stratégiákat a megelőzés.

Következő tudományos előadások, a résztvevők találkoztak kis csoportokban a hiányosságok a tudományos bizonyítékok és lehetőségeinek azonosítása interdiszciplináris megközelítések, hogy betölti ezen hiányosságok. A résztvevők megbeszélések össze egy jelentéstervezetet amit bemutatott, és áttekintette az utolsó nap a műhely. A végső Műhely jelentés átdolgozott alapján a résztvevők észrevételei során a záró ülésen kerül bemutatásra, hogy Igazgatóság Tudományos tanácsadók és tanács tudományos tanácsadók március 3. Miután végzett ellenőrzés és a táblák, észrevételeit a “Workshop Report” lesz folyamodik a tudományos, orvosi, és a laikus közösség a honlapon keresztül.

Felülvizsgálata után a táblák és az állami kommentár, a jelentés fogják használni, hogy irányítsák az intézet jövőbeli kutatási menetrend és a köz kommunikációs anyagok a tényezők hatása a terhességgel, amelyek befolyásolják a nő a kockázata a későbbiekben a mellrákra.