korai, következetes kezelés segíthet megszüntetni hiv

Referencia

Az egyik ijesztő tudományos kihívások HIV / AIDS kutatók meghatározása, hogy a HIV lehet szüntetni a személyek, akik fertőzött a vírussal, de akik elérték alacsony hatékony kezelést. Abban theernment, Anthony S. Fauci, M. D., theernment rendező, és kutatócsoportja tesztelünk egy megközelítése a probléma a nagy teljesítményű új gyógyszerek, hogy megpróbálja elpusztítani alvó vírus akik jól reagáltak év antiretrovirális kezelés.

Az alapja ennek a megközelítésnek származik hét betegeknél, akiknél a kezelés megkezdődött, miután azok lettek HIV-fertőzött. Dr. Fauci csoportja ellenőrizni a betegek több mint közel öt évig tartó kezelés és dokumentált következetesen csökkentve a vírus. Ez azt jelentette, a betegek kisebb valószínűséggel alakul ki az AIDS, de nem lehetett biztos, hogy meggyógyult, és így nem tudta abbahagyni a kezelést. Mivel a tudósok tudják, hogy kis tározók a vírus képes elrejteni a sejtekben és a később többszörösen be elterjedt fertőzés, Dr. Fauci és kollégái pontosan mérhető, hogy milyen kicsi ezek alvó tározók és mennyire érzékeny lehet, hogy a kiesést.

A theernment csoport számított, hogy a kezelés szüntetni körülbelül a fele a vírus a hét beteg minden 4,6 hónap. Ez maradt a fennmaradó HIV replikálódni, de egy folyamatosan csökkenő sebesség miatt a hatékony folyamatos kezelést. Feltételezve, hogy a fertőzött emberek mintegy 1 millió alvó sejtek HIV-fertőzött, a kutatócsoport megállapította, hogy a HIV, a tartós tározó elméletileg lehetne szüntetni a 7,7 év a hatékony kezelés.

Az jogosan vetődik fel a kérdés, hogy a időt venne igénybe, hogy megszüntesse a vírus csökkenteni lehetne bevezetésével agresszív antiretrovirális kezelés az újabb gyógyszerek, ha a kezdeti terápia elhagyja a betegek nagyon alacsony a HIV. Ők éppen megkezdte a klinikai vizsgálat, hogy teszteljék ezt az elképzelést.

Chun TW et al. Bomlás a HIV tározó antiretrovirális terápiában részesülő betegeknél huzamosabb ideig: következmények felszámolására vírus. Journal of Infectious Diseases 195 (12): 1762-4 (2007).