konjugált ösztrogéneket és bazedoxifen

Szedő nők bazedoxifen / konjugált ösztrogének ne tegyenek további ösztrogének. Van kockázata fokozott endometrium rák olyan nőknél a méh használó ellenállás nélküli ösztrogének. Ösztrogén kezelés nem alkalmazható megelőzésére szív-és érrendszeri betegség vagy demencia. A Nők Health Initiative (WHI) ösztrogén alvizsgálata jelentett fokozott kockázatot a stroke és a mélyvénás trombózis (DVT) napi konjugált ösztrogének kezelés a placebóhoz képest. A WHI Memory Study (szeszélye) ösztrogén kiegészítő tanulmányt WHI jelentett fokozott kockázatát dementia posztmenopauzában lévő nők 65 éves és annál idősebb napi konjugált ösztrogéneket kezelés a placebóhoz képest.

Használja a konjugált ösztrogének és bazedoxifen

Farmakológiai Osztály: bazedoxifen

konjugált ösztrogéneket és bazedoxifen csak orvosával receptet.

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. A konjugált ösztrogéneket és bazedoxifen, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a konjugált ösztrogén és bazedoxifen vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Használata Duavee® nem javallt gyermekeknél.

Megfelelő vizsgálatok során eddig nem bizonyították geriátriai-specifikus problémák, amelyek korlátozzák a hasznosságát Duavee® az idősek. Az idős betegek azonban sokkal valószínűbb, hogy bizonyos nemkívánatos hatások (pl dementia), ami szükségessé teheti óvatosan kapó betegeknél konjugált ösztrogéneket és bazedoxifen. Használata azonban Duavee® nem ajánlott idősebb nők 75 éves korban.

Nincsenek megfelelő vizsgálatok nőknél meghatározására újszülött kockázatát, ha ezt a gyógyszert szoptatás alatt. Mérjük le a potenciális előnyök és a potenciális kockázatok, mielőtt ezt a gyógyszert szoptatás alatt.

Használata előtt konjugált ösztrogéneket és bazedoxifen

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Ha szed konjugált ösztrogéneket és bazedoxifen, akkor különösen fontos, hogy az egészségügyi szakember tudja, ha szed az alább felsorolt ​​gyógyszerek. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

Használata konjugált ösztrogéneket és bazedoxifen bármely az alábbi gyógyszerek általában nem javasolt, de szükség lehet bizonyos esetekben. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Használata konjugált ösztrogéneket és bazedoxifen bármely az alábbi gyógyszerek okozhatnak fokozott kockázata bizonyos mellékhatásokat, de a két gyógyszer lehet a legjobb kezelés az Ön számára. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

Használata konjugált ösztrogéneket és bazedoxifen és az alábbiak közül bármelyik okozhat fokozott kockázata bizonyos mellékhatásokat, de elkerülhetetlen lehet bizonyos esetekben. Ha együtt használják, az orvos módosíthatja az adagot, vagy hogy milyen gyakran használja a konjugált ösztrogének és bazedoxifen, vagy kapsz különleges utasításokat az élelmiszer, alkohol, vagy a dohány.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a használatát konjugált ösztrogéneket és bazedoxifen. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Nagyon fontos, hogy konjugált ösztrogéneket és bazedoxifen csak az orvos utasítása szerint. Ne használjon többet, ne használja gyakrabban, és ne használja hosszabb ideig, mint az orvos rendelt. Ehhez okozhat nem kívánt mellékhatásokat.

konjugált ösztrogéneket és bazedoxifen jön egy betegtájékoztató. Olvassa el és kövesse az utasításokat a betegtájékoztatót. Kérdezze meg kezelőorvosát, ha bármilyen kérdése van.

A tablettát egészben. Ne törje össze, törje vagy rágja meg. Lehet venni a konjugált ösztrogének és bazedoxifen étellel vagy anélkül.

Orvosa azt is szeretném, ha D-vitamin és a kalcium-kiegészítők szedése konjugált ösztrogéneket és bazedoxifen.

Az adagot a konjugált ösztrogének és bazedoxifen különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos dózisú konjugált ösztrogének és bazedoxifen. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Ha kihagyott egy adag konjugált ösztrogéneket és bazedoxifen, pótolja, amilyen hamar csak lehetséges. Azonban, ha már majdnem eljött a következő adag, hagyja ki az elfelejtett adagot, és térjen vissza a szokásos adagoláshoz. Ne vegyen be dupla adagot.

Gyerekektől távol tartandó.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, hogyan kell megsemmisíteni a gyógyszer nem használ.

Tárolja a gyógyszert egy zárt tartályban szobahőmérsékleten, hőtől, nedvességtől, és közvetlen fény. Tartsa a fagytól.

Tartsa a gyógyszert az eredeti csomagolásban, amíg nem akarja használni. Ne helyezze a tablettát pill dobozok vagy pirula szervezők. Megnyitása után a fóliát, a gyógyszer alkalmazási 60 napon belül.

Helyes használata konjugált ösztrogének és bazedoxifen

Nagyon fontos, hogy az orvos ellenőrizze a haladást rendszeres látogatások, hogy megbizonyosodjon arról konjugált ösztrogéneket és bazedoxifen megfelelően működik, és nem okoz nemkívánatos hatásokat. Kismedencei vizsgálat, emlő vizsgálat, mammográfia és (emlő röntgen) lehet szükség, hogy ellenőrizze a nemkívánatos hatások, kivéve, ha orvosa másképp nem rendeli. Ügyeljen arra, hogy az összes eseményt.

Nem valószínű, hogy a posztmenopauzális nő terhes lehet. De tudnod kell, hogy a konjugált ösztrogének és bazedoxifen míg terhes árthat a magzatot. Ha úgy gondolja, hogy teherbe esett, míg a gyógyszer alkalmazását, értesítse orvosát.

Használata konjugált ösztrogéneket és bazedoxifen fokozhatja, amiért a vérrögképződés, agyvérzés, vagy szívroham. Ez a kockázat továbbra is, miután abbahagyja a gyógyszer alkalmazása. A kockázat az ilyen súlyos problémák még nagyobb, ha magas vérnyomás, magas koleszterinszint a vérben, a cukorbetegség vagy túlsúlyos vagy cigarettázik. Azonnal forduljon orvosához, ha azt tapasztalja, mellkasi fájdalom, zavartság, beszédzavar, kettős látás, fejfájás, képtelen mozogni karok, lábak vagy arcizom, vagy képtelen beszélni.

Használata konjugált ösztrogéneket és bazedoxifen fokozhatja méhtestrák, mellrák vagy a méhrák. Beszélje meg orvosával, hogy ezt a kockázatot. Kérdezze meg orvosát azonnal, ha a tapasztalat rendellenes hüvelyi vérzés.

Használata konjugált ösztrogéneket és bazedoxifen növelheti a dementia kockázatát, különösen a nők 65 éves és idősebb.

Kérdezze meg orvosát azonnal, ha súlyos fejfájás vagy hirtelen látásvesztés vagy bármilyen más változást látás jelentkezik, amikor használja a konjugált ösztrogének és bazedoxifen. Orvosa, hogy már a szemét ellenőrizni egy szemész (szemorvos).

Győződjön meg róla, minden orvosnak vagy fogorvosnak, aki kezeli, akkor tudja, hogy az Ön által használt konjugált ösztrogéneket és bazedoxifen. Lehet, hogy hagyja abba a konjugált ösztrogének és bazedoxifen Mielőtt a műtét, vagy ha meg kell, hogy maradjon ágyban hosszabb ideig. konjugált ösztrogéneket és bazedoxifen befolyásolhatja az eredményeket bizonyos orvosi vizsgálatokat.

Ne egyen grépfrútot vagy ital grapefruit juice használata közben konjugált ösztrogéneket és bazedoxifen. A grapefruit és a grapefruitlé megváltoztathatja az összeget a konjugált ösztrogének és bazedoxifen hogy felszívódik a szervezetben.

Óvintézkedések használat közben konjugált ösztrogéneket és bazedoxifen

Ne vegyen be egyéb gyógyszert, amíg nem kaptak beszélni a kezelőorvosával. Ez magában foglalja a recept és vény nélkül kapható (over-the-counter [OTC]) a gyógyszerek és gyógynövény (pl orbáncfű), illetve vitaminkészítmények.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg orvosát azonnal, ha az alábbi mellékhatások jelentkeznek

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

konjugált ösztrogéneket és bazedoxifen Side Effects

bazedoxifen / konjugált ösztrogének

Elérhetőség Rx vényköteles

Terhesség X kategória nem alkalmazható terhesség alatt

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Jóváhagyás előzményei naptár Drug történelem FDA

Hőhullámok paroxetin, Brisdelle, Duavee, Estratest, Covaryx, Covaryx HS

Posztmenopauzális tünetek ösztradiol, Premarin Estrace, Prempro®, Microgestin Fe 20/01, Climara

Csontritkulás hidroklorotiazid, alendronát, Fosamax, ösztradiol, kalcium-karbonát, a Prolia

A csontritkulás megelőzésére alendronát, Fosamax, Evista, Actonel, raloxifen, boniva

 vagy csatlakozz a bazedoxifen / konjugált ösztrogének támogató csoport kapcsolatot másokkal, akik hasonló érdekeit.