koffein terhesség alatt – téma áttekintése

Sok nő van koffein terhesség alatt. És kis mennyiségben a koffein biztonságos a baba. Ez egy jó ötlet, hogy tartsa a koffeinfogyasztás alatti napi 200 mg, mert: 1

A koffein megtalálható sokféle ital és a csokoládé. Az összeg a koffein a kávé vagy tea is függ a kiszolgáló méret, márka, vagy hogyan főzték.

Fontos, hogy nyomon követheti a koffeinfogyasztás a nap folyamán. Ellenőrizze a címkét, ha nem tudja, hogy mennyi koffein van az italba vagy csokit. Beszéljen orvosával a koffein és a táplálkozás a terhesség alatt.

Több koffeint lehet csatlakoztatni magasabb a vetélés. Nincs elég bizonyíték, hogy biztosan tudd. ; A koffein vízhajtó, vagyis azt teszi, akkor vizelni gyakrabban. Ez okozhatja, hogy elveszíti a fontos ásványi anyagok, a kalcium; Koffein zavarja az alvást, mind az Ön és az Ön magzat.

Kávé italok, mint például egy 16 oz mokka lehet 175 mg koffein, és egy 12-oz rendszeres kávé lehet, mint 260 mg koffeint; Tea 30 mg 130 mg koffeint tartalmaz egy 12 oz csésze; Egy uncia tejcsokoládé lehet 1 mg és 15 mg koffeint és az étcsokoládé lehet 5 mg, 35 mg koffeint tartalmaz; Sok üdítőitalok és az energia italok is koffein.