klinikai vizsgálatokban neuroendokrin tumorok (háló): hogyan kell kiválasztani, a kockázatok és előnyök, valamint több

Ha van egy neuroendokrin tumor (NET), akkor kérdezze meg kezelőorvosát, ha meg kell gondolni próbál egy kísérleti kezelésre. A módja, hogy az, hogy csatlakozzanak egy úgynevezett “klinikai vizsgálat”.

Ez a kiegészítő és alternatív gyógyászat (CAM) információk összefoglaló áttekintést ad a Gonzalez rend, mint a kezelés rákban szenvedők számára. Az összefoglaló tartalmazza a rövid története a tudomány és ellátási filozófiák, amelyek befolyásolták fejlesztés a rend, a kutatási eredmények és a klinikai vizsgálatok, és a mellékhatások, amelyeket ezzel kapcsolatos kezelési megközelítés; Ez az összefoglaló tartalmazza a következő kulcsfontosságú információt megkaphat; A Gonzalez rend komplex rákkezelés …

Ha csatlakozol a NET klinikai vizsgálat, akkor van esélye, hogy használni valamit, ami még nem elérhető a nyilvánosság számára. Néhány dolog, amit lehet, hogy próbálja a

Ha aggódik, hogy lehet, hogy hagyja abba a kezelést használ most, pihenni. Te szabad, hogy lépést tartson a gyógyszereit és egyéb kezelések, miközben részt vesz a vizsgálatban.

Annak ellenére, hogy ez egy kísérlet, egy klinikai vizsgálatban csak akkor kezdődik el, miután a kutatók azt mutatják, hogy az új kezelések jól működött, és biztonságosan laboratóriumi vizsgálatok vagy az állatokon.

Orvosa segíthet megtalálni egy és eldönteni, hogy ez az Ön számára. El kell alkalmazni, és nézd meg, hogy megfelelnek a követelményeknek által létrehozott kutatók. Ők lehet, hogy keres emberek egy bizonyos életkor, a nem, vagy etnikai alapon. Néha akarnak az emberek, akik már voltak más kezelések, vagy akik egy bizonyos típusú NET. Ők is inkább, hogy valaki, aki épp most diagnosztizálták.

Emellett többet megtudni vizsgálatokban az orvosától, akkor hirdetéseit láthatják őket az interneten, az újságban, vagy a TV-ben. Ön is ellenőrizheti a weboldal nevű ClinicalTrials.gov amely felsorolja is, hogy ami most történik.

Általában, vannak különböző fázisait klinikai vizsgálatok tanulmányozza az új kezelés az emberek.

I. fázisú gyakran nézik, hogy egy kezelés biztonságos és milyen mellékhatásai okoz. Fázis II ellenőrzések mennyire jól működik, hogy kezelje a NET. Fázis III összehasonlítja az új kezelés a már rendelkezésre álló, hogy ha lehet a jobb választás néhány ember.

A leggyakoribb mellékhatások a SOMATULINE DEPOT embereknél GEP-NET tartalmazza gyomor területe (hasi) fájdalom, izom- és ízületi fájdalmak, hányás, fejfájás és fájdalom, viszketés, vagy egy csomó az injekció beadási helyén.

SOMATULINE DEPOT szédülést okozhat. Ha ez bekövetkezik, ne vezessen autót vagy gépeket kezelnie.

Beteg Informatio; betegtájékoztató

Tájékoztassa az egészségügyi szakembert, ha bármilyen mellékhatás, ami zavar téged, vagy, hogy nem megy el. Ezek nem minden lehetséges mellékhatásait SOMATULINE DEPOT. További információért kérdezze meg az egészségügyi szakembert.

Lehet jelentést mellékhatások FDA 1-800-FDA-1088 vagy Ipsen Biopharmaceuticais, Inc. at 1-888-980-2889.

Betegtájékoztató és ful; Előírást.

Somatuline Depot bejegyzett védjegye Ipsen Pharma S.A.S; Minden más védjegy a megfelelő tulajdonos tulajdonát képezi; Â2015 Ipsen Biopharmaceuticais, Inc. november 2015 SMD-US-000105