kínai klub moha: felhasználás, mellékhatások, kölcsönhatások és figyelmeztetések

Huperzia serrata, Huperazon, Licopodio Chino, Lycopode Chinois, Lycopodio Chinois, Lycopodium serrata, Qian Ceng Ta, Fogazott korpafű.

Kínai csapat moha egy gyógynövény. Az emberek használják, hogy a gyógyszert; Kínai klub moha használják az Alzheimer-kór és az általános memória rendellenességek. Azt is használják láz, fájdalom és duzzanat (gyulladás), vérvesztés, illetve szabálytalan menstruációs ciklusok. Néhány ember használja, hogy a szervezetnek megszabadulni a felesleges folyadékot növelésével a vizelet termelés Legyen óvatos, hogy ne keverjük össze klub moha és a kínai klub moha. Csak a kínai klub moha tartalmaz kémiai nevű Huperzine, amely hasznos lehet kezelésében memória problémák.

Kínai klub moha segíthet szintjének növelése agy kémiai, amely alacsony betegek memória-rendellenességek. Azt is védik az agysejteket szemben bizonyos mérgek.

Elegendő bizonyíték fo; Alzheimer kór; Memória zavarok; Egyéb feltételek. Több bizonyítékra van szükség, hogy értékelje a hatékonyságát kínai klub moha e célra.

Nincs elegendő információ áll rendelkezésre, hogy tudja, ha a kínai csapat moha biztonságos. Ez okozhat mellékhatásokat, például szédülés, hányinger, és izzadás; Különleges óvintézkedések és figyelmeztetések: Terhesség és szoptatás -feeding: Nem tudunk eleget a használatát a kínai klub moha a terhesség alatt és a mell -feeding. Legyen a biztonság kedvéért, és ne használja; Asztma, krónikus obstruktív tüdőbetegség, szív- és érrendszeri betegségek, elzáródása a bél vagy urogenitális traktus, a gyomor-bél fekély betegség vagy görcsroham: kínai klub moha vegyi anyagokat tartalmaz, amelyek hatással lehetnek az idegrendszer olyan módon, hogy ez árthat emberek ezeket a betegségeket. Ha ezek közül a feltételek, akkor ne használja a kínai klub moha, amíg többet tudunk.

Kínai csapat moha olyan vegyi anyagokat tartalmaz, amelyek befolyásolják az agy és a szív. Néhány ilyen szárítás gyógyszerek úgynevezett antikolinerg szerek szintén befolyásolják az agy és a szív. De a kínai csapat moha másképpen működik, mint szárítás gyógyszereket. Kínai csapat moha csökkenthetik a hatását szárítás gyógyszerek; Néhány ilyen szárítás gyógyszerek közé tartoznak az atropin, szkopolamin, és bizonyos gyógyszerek használt allergiák (antihisztaminok), és a depresszió (antidepresszáns).

Kínai csapat moha olyan kémiai anyagot, amely hatással van az agy. Gyógyszereket Alzheimer szintén befolyásolják az agy. Figyelembe kínai klub moha együtt gyógyszereket Alzheimer-kór növelheti hatások és gyógyszerek mellékhatásai az Alzheimer-kór.

Kínai csapat moha olyan kémiai anyagot, amely hatással van a szervezet. Ez a kémiai hasonlít bizonyos gyógyszerek a glaukóma kezelésére használt, az Alzheimer-kór és más körülmények között. Figyelembe kínai klub moha ezekkel a gyógyszerekkel növelheti a mellékhatások kialakulásának esélyét; Néhány ilyen gyógyszerek a glaukóma kezelésére használt, az Alzheimer-kór és más állapotok közé tartozik pilocarpine (Pilocar és mások), a donepezil (Aricept), takrin (Cognex), és mások.

A megfelelő adag kínai klub moha számos tényezőtől függ, mint például a felhasználó kora, egészségi állapota, és számos más körülmények között. Ekkor nincs elég tudományos információ meghatározásához szükséges dózistartományban a kínai klub moha. Ne feledje, hogy a természetes termékek nem mindig feltétlenül biztonságosak és dózisok fontos lehet. Ügyeljen arra, hogy kövesse a vonatkozó utasításokat a termék címkéjét és forduljon gyógyszerészéhez vagy orvos vagy más egészségügyi szakember alkalmazása előtt.

Referenciák

Budavari S, ed. A Merck Index. 12. ed. Whitehouse Station, NJ: Merck & Co., Inc., 1996.

Wang T, Tang XC. Visszafordítása szkopolamin által kiváltott deficit radiális útvesztőben teljesítmény (-) – Huperzine: összehasonlítva E2020 és takrin. Eur J Pharmacol 199; 349: 137-42.

Zhang RW, Tang XC, Han YY, et al. [Drug értékelése Huperzine A kezelésében szenilis memória rendellenességek]. Chung Kuo Yao Li Pao Hsueh 199; 12: 250-2.

Természetes gyógyszerek átfogó adatbázis fogyasztói Version. lásd természetes gyógyszerek átfogó adatbázis Professional verzió. ÂTherapeutic Research Kar 2009.

Volt. Ginseng, C-vitamin, Depresszió