kiegészítő fájdalomcsillapítás: mit tehet a fájdalom?

Lisa B. Bernstein, M; A január 25, 2016

Néha szükséges, hogy az opioid fájdalomcsillapítót, de orvosa, hogy a lehető legalacsonyabb dózist a lehető legrövidebb idő alatt.

Szerencsére vannak egyéb kezelések fájdalom akkor amellett, hogy a vényköteles gyógyszer, amely megadja az ehhez szükséges lökést a megkönnyebbülés, amit keres.

Több lehetősége van. A kihívás az, hogy megtaláljuk a megfelelő kezelések kombinációja az Ön számára.

Meg lehet próbálni az aktív kezelés, amely azon az elképzelésen alapul, hogy a megfelelő típusú testmozgás csökkentheti kényelmetlenséget, és növeli a rugalmasságot, erőt, kitartást, és a funkció.

Néhány ezek a technikák a mozgás éberség. A gondolat, hogy a nyugtató fejedben, a szervezet kevésbé érzékeny a fájdalomra.

A konkrét fajta gyakorlat vagy képzés során lesz a leghatékonyabb az Ön számára függ a forrás a fájdalom. Orvosa vagy fizikai terapeuta segíthet megtervezni a legjobb program az Ön számára.

Funkcionális tréning: Ezek a gyakorlatok célja, hogy segítsen végezni egyszerű mindennapi tevékenységek, mint a teher emelése, toló, húzó, elérve, és hajlítás. Ezek közé tartozik a dolgok, mint a guggolás és a kitöréseket.

Tai chi: Ez az alacsony hatást gyakorolni magában lassú, természetes mozgások, amelyek összehangolják mély lélegzetet. Ez javítja a test-elme kapcsolat.

Qi gong: Ez a gyakorlat a kínai mozgás javítja a koncentráló, a testtartás, az egyensúly, mozgástartomány, és a bizalom.

Jóga: Ez az ősi gyakorlat – amely egyesíti a fizikai testtartás és a mozgás, légzőgyakorlatok, és meditáció – hatásosnak bizonyult bizonyos fájdalmak.

Fájdalom érződik át érzékeit, és az érzelmek. Ha tud megnyugodni és pihenni az agyad, akkor befolyásolja a fájdalom lesz feldolgozni és talán jobban érzi magát. Meg lehet szakítani a ciklust pszichológiai és viselkedési technikákat.

Kognitív-viselkedésterápia: ez mind-over-ügy megközelítés legjobban tanulmányozott és leghatékonyabb pszichológiai terápia a fájdalom. Ez segít, hogy a készségek azonosítása és változtatni a negatív gondolatokat, ami viszont csökkenti a negatív érzelmek. Törekszünk, hogy jobban ellenőrzése alatt az érzelmek, így kap egy fogantyú a kellemetlen érzést.

Test-elme beavatkozások: Ezek a relaxációs technikák segítségével kezelheti a fájdalmat. Ezek közé tartozik a dolgok, mint a biofeedback, a meditáció, képekkel, és a hipnózis.