kávé márkák összehasonlítás: olcsóbb a jobb?

Itt jó hír a sok ember a világon, megpróbálja megmenteni néhány dollárt a bolt: Egy friss kávé márkák összehasonlítása arra utal, hogy bizonyos típusú olcsó őrölt kávét lehet olyan jó íze -OR jobb -, mint a magasabb árfekvésű fajták.

A kávé márkák összehasonlítás annak márciusi számában, a Consumer Reports magazin tesztelte 13 márka földi caffeinated 100% kolumbiai kávé és 6 márka őrölt koffeinmentes kávé. A magazin eddig a kávé pozitív íz attribútumok (például földes, gyümölcsös, vagy mogyorós) és negatív is (mint fás, papírszerű, vagy égetett).

Három a koffeintartalmú márka került ki győztesen a “nagyon jó” minősítést. Az 1. számú caffeinated kávé, nyolc órakor kávé 100% kolumbiai, szintén az egyik legjobb áraival, a 6,28 $ per font vagy 15 cent 6 unciás csésze (a gyártó által javasolt összeg). Ez verte ki márkák, mint a Gloria Jean és Peet Kávé, amelyek eladni a $ 13- $ 14 font (32 cent egy pohár), és amelyek mindketten a “jó” ízlés alapján.

És mi lehetne ez a tárcát? Ha inni egy pár csésze kávé naponta, kiválasztásakor több árú sört lehet menteni felfelé a 30 cent naponta, vagy 9 $ havonta (108 $ évente). Consumer Reports becslése sok ember a világon, inni mintegy 400 millió csésze kávét naponta. Tehát a váltás a kávéból, hogy a költségek 30 cent per csésze kávé olcsóbb 15 cent egy pohár tudtunk együtt menteni 60.000.000 $ naponta.

Ha egy koffeinmentes rajongó, akkor lesz boldog, hogy tudja, hogy az első három helyen márka összes költsége kevesebb, mint 20 cent kupa. A No. 1 márka volt Dunkin ‘Donuts Dunkin’ koffeinmentes (19 cent egy pohár), majd Malomkő koffeinmentes 100% kolumbiai közepesen sült (14 cent) és Folgers Gourmet Válogatás Lively kolumbiai koffeinmentes közepesen sült (11 cent), melyek mindegyike kapott “jó” értékelés. Az egyik drágább márkák, Starbuck Coffee koffeinmentes House Blend közepes volt eddig csak a “fair.

Szerint Bob Markovich, otthon szerkesztő Consumer Reports, ez nem meglepő, hogy még a legjobb koffeinmentes kávé nem tudtak lépést tartani a koffeintartalmú brews.

Egészséges, finom receptek, és onnan Eating Well magazin.

Csirke, csokoládé, saláták, desszertek, leves