kardiológiai rehabilitáció kockázatok

Szívbetegségek rehabilitációs edzésprogram biztonságos és hasznos. Gyakorlat segít visszatérni a normális életbe. De van egy kis szövődmények kockázata. 1

Instabil angina; Kezeletlen magas vérnyomás vagy alacsony vérnyomás; Szívritmuszavar; Súlyos szívelégtelenség; Kezeletlen cukorbetegség.

Még ha nem tudja gyakorolni, vagy aktív, akkor előnyös a más részein kardiológiai rehabilitációs programot. Például, ha segítséget kaphat a dohányzásról való leszokás és csökkenti a stresszt. És akkor kap tanácsot, hogyan kell enni a szív -healthy diéta. Ez a fajta oktatás csökkentheti a szívbetegségek kockázatát val kapcsolatos halál.

Miután a szívroham vagy műtét vagy felfedezni szívbetegsége, akkor lehet, hogy fél gyakorolja vagy aktív. Lehet attól tartanak, hogy a testmozgás hatására újabb szívroham, illetve, hogy nem elég erős a szív rehabilitációs programot.

Ez megkönnyítheti a félelmek, hogy tudja, hogy elkezdi a rehabilitációs kezelőorvosa figyelemmel fogja kísérni a tevékenység szorosan és egészségügyi szakemberek lesz viszont az esetleges problémákat, akkor lehet. A rehab csapat szabott az összes gyakorlatot kifejezetten az Ön számára, az Ön egészségi és általános egészségi állapotának. Minden szív rehabilitációs kezdődik lassan egy kényelmes ütemben, és lehet olyan gyengéd, mint séta a futópadon.

Ha aggódik, vagy félnek, hogy ismét aktív, beszéljen orvosával. A testmozgás és az aktivitás nagyban minőségének javítása az életed.

Mondja el orvosának és más egészségügyi szakemberek a rehabilitációs csapatot az összes gyógyszerről, amit szed, különösen, ha az általuk okozott semmilyen mellékhatást edzés közben. Gyógyszerek is befolyásolhatja a képességét, hogy részt vegyenek a szív rehab. Egyes felírt gyógyszer megváltoztathatja a pulzusszámot, a vérnyomást, és az általános képesek gyakorolni.

Edzés közben, biztos, hogy tisztában vannak a jelek és tünetek, amelyek azt jelentik, hogy abba kell hagynia a gyakorlása, és forduljon orvosához.