kardiológiai rehabilitáció fázisai kardiális rehabilitáció

Szívbetegségek rehabilitációs program célja kifejezetten az Ön és orvosi igényeket. Ez magában foglalja a testmozgás, az életmódbeli változások, az oktatás, és az érzelmi támogatás. Ez segíthet javítani az egészségét, és lehetővé teszi, hogy élni aktívabb életet. Szívbetegségek rehab is segít visszatérni a munka biztonságosan és időben.

Annak meghatározása, hogy milyen jól tud gondoskodni magad (fürdés, öltözködés, és ápolás), miután a szívroham vagy a műtét; Mérési a képességét, hogy gyakorolja. Orvosa valószínűleg szeretnénk, ha a terhelési teszt, mielőtt elkezdené a kardiális rehabilitációs edzésprogram. A teszt azt mutatja, hogy milyen típusú testmozgás biztonságos az Ön számára, és milyen hamar kezdhetjük gyakorolni; Azonosítva, mely a napi tevékenységek, mint például emelés, nyugodtan csinálni; Biztosítása a beteg és a családi nevelés a életmódváltás meg kell tenni, mint az evés az egészséges élelmiszerek és a dohányzásról való leszokás. Változások a diéta nehéz lehet tenni. De még a kis változások javíthatják a koleszterinszintet, és javítsa az egészségét. Az ötleteket, amelyek segítségével az induláshoz, lásd: Szívbetegség: Eating szívbarát diéta; Doing könnyű testmozgás, mint a séta rövid távolságokon naponta többször és esetleg kezd a tömeg-képzés.

Hogy milyen gyorsan talpra függ a kortól, az egészség, és hogy van-e más egészségügyi állapotok, amelyek lassítják a helyreállítást. Egy fiatalabb személy nem más egészségügyi problémákat javíthatja gyorsabban, mint egy idős ember, aki a rossz egészségi állapot. Attól függően, hogy Ön állapotától és hogyan reagál a rehab, akkor marad egy bizonyos fázisában vagy ide-oda mozog a különböző fázisokban. Nincs beállított idő, hogy meg kell maradni egy bizonyos szakaszában.

Szívbetegségek rehabilitációs négy szakaszból áll. Orvosa fogja meghatározni, hogy melyik fázisban a legjobb az, hogy indítsa el a programot.

I. fázis zajlik a kórházban, miután szívrohama, szívműtét, vagy más jelentős szívbetegsége van. I. fázis a szív rehab általában tartalmazza