kalória: hangsúly kevésbé a számok és inkább a tápláló étel

Jonathan Bailor és Catherine Britell

Mivel megszállottja kalória lehet egy nagyszerű módja annak, hogy elmerül, és büntetni magad, hogy megpróbálta, hogy egészséges legyen. Ha számít kalóriát minden egyes alkalommal, amikor eszik valamit, te, milyen lehet egy boldog, örömteli és gondoskodó tapasztalat, és kapcsolja be a forrás a nélkülözés, a stressz és a negatív saját talk. És ha következetesen kényszeríteni magát, hogy nem óra gyakorlat szigorúan elégetéséhez egy bizonyos mennyiségű kalóriát, úgy szedje a móka meg a fizikai aktivitást.

Itt az ideje, hogy kitörjön a kalória-számlálás börtönben! Hátha valamelyik ezek a kifogások rezonál …

De … ha abbahagyom kalória, nem én hízni? Tulajdonképpen, ez a minőségi étel, amit eszik – nem a kalória, hogy az élelmiszer -, amely meghatározza, hogy mit eszik meg fog tenni, hogy az anyagcserét. Számos tanulmány (mind az állati és humán) kimutatták, hogy a junk-food diéta hatására szignifikánsan nagyobb súlygyarapodást, mint egy tápláló étrendet, amely ugyanazt a kalóriák számát. Továbbá, a cselekmény kalória is okozhat súlygyarapodást. Amikor tudatosan számít, és korlátozzák a kalória, a kortizol szintje megemelkedik. Ennek eredményeként, a mi étvágy növekedése, vágyunk feldolgozott zsíros és cukros ételek, és a testünk tárolja hasa zsír. Tehát, az a dolog, amit tehetünk, hogy lefogy talán tényleg az ellenkező hatást!

De … honnan tudom, hogy meddig kell dolgozni, ha én nem követik kalória éget? Tulajdonképpen testi funkciók – mint például az emésztés, kicserélni a régi szövet, gondolkodás, a légzés és a keringő vérben – éget 60-70 százalékos kalóriát fogyasztunk. Azt is éget sok kalóriát dolgok, mint a könyv ki a szemetet, tusoló, főzés vacsora, a szeretkezés és a szerzés a gyerekek ruhát. Ezek a tevékenységek hozzá akár többször több kalóriát, mint akkor éget fél óra a futópadon. Tehát az utat a több kalóriát éget, fenntarthatóbb épület erősebb és aktív anyagcserét izmok, kézi indítása fel a teljes anyagcserét és a változó a zsírégető hormonok a megfelelő táplálkozás és a testmozgás.

De … kalória-számlálás az egyetlen súlycsökkentő módszerrel tudom. Próbáld ki ezt: megfelelnek az éhezés minden nap kétszámjegyű adag nem keményítőtartalmú zöldségeket, 3-6 adag tápanyagokban gazdag fehérje (tenger gyümölcsei, fűvel etetett marha vagy szerves csirke), és 3-6 adag teljes élelmiszer-zsírok, mint avokádó, kókuszdió, kakaó, olíva, tojás vagy makadámia dió. Ha szeretné, adjunk hozzá egy adag vagy két alacsony fruktóz gyümölcsök, mint az eper, áfonya vagy narancs naponta. Egyél, ha éhes, hagyja abba, ha már a teljes és újra enni, ha éhes újra. Do 10 perc nagy ellenállás excentrikus erősítő edzés a legnagyobb izomcsoport heti egy alkalommal, és 10 perc nagy intenzitású és nem-hatás burst (például az intervallum edzés a szobabicikli) hetente egyszer. Dance, tanulni, énekelni, játszani, a szeretet és a nevetés között. Ezek az egyszerű változtatások optimalizálja a zsírégető hormonok és úgy anyagcsere-egészséges – és sokkal jobban is.

Egészséges, finom receptek, és onnan Eating Well magazin.

Amíg az edzést, akkor számíthat között …