idősgondozás az Alzheimer-kór: a szolgáltató kiválasztása

Idősgondozás, vagy felnőtt ellátás, lehetőséget nyújthat szeretteinek egy Alzheimer kapnak támogatást és terápiás tevékenységeket a csoportokban.

Mivel egy teljes munkaidős gondozó fárasztó lehet, és időigényes. Elder ellátás lehet az Ön számára egy ideiglenes szünetet, hogy pihenjen, kap megbízásokat tenni, vagy a teljes házimunkát. Továbbá, idősgondozás lehet egy lehetőség a szeretett egy, ha teljes munkaidőben a nap folyamán.

Az Amerikai Egyesült Államokban kitallózhatod idősgondozás szolgáltatásokról az adott területet a Department of Health and Human Services Idősgondozás Locator honlapján. Ez a honlap elérhetőségét az állami vagy helyi iroda az öregedéssel (AAA). Az AAA hamarosan kapcsolatot valaki, aki segít megtalálni a konkrét idősgondozás szolgáltatók.

Határozza meg Ön igényeinek, Ha figyelembe vesszük idősgondozás szolgáltatók, szolgáltatások értékelését kedvesével szüksége lehet, beleértve a

Ha választani között egynél több szolgáltató, néhány további szempontok

Minőségbiztosítás ellátás; Felruházása meg kedvesét egy valaki másnak a gondozás nehéz lehet. Amikor kiválasztod a központ, itt van néhány megfontolandó javaslat, hogy a szeretett egy lesz minőségi ellátás

Val vel

keresse fel orvosát

Szocializáció felügyelet, valamint a magatartás kezelésére, mint például igénylő figyelte, így ő nem vándorol ki, Tanácsadás, lehetőségek, mint a művészet, a zene, a kikapcsolódás vagy támogató csoportok, a testmozgás, fizikai, foglalkozási vagy logopédiai, orvosi ellátás; gyógyszeres kezelés; Étkezés és táplálkozás; Testápoló, mint a fürdés és evés, Speciális igények, például szoruló mozgássérültek számára

Elhelyezkedés. Milyen kényelmes ez?; Óra. Mik drop-off és a pickup-szor? Vajon meg kedvesét egy igény, hogy részt vegyen egy minimális számú óra vagy nap egy héten? Vajon a szolgáltató kell észrevenni, ha a szeretett ember nem fog részt venni egy nap?; Költségekről. Gyakran előfordul, hogy a költségek out-of-pocket, de néhány hosszú távú gondozási biztosítás tervek fedezi az ilyen típusú ellátás. Egyes szolgáltatók kínálnak lehetőséget, mint például lehetővé teszi, hogy fizetni egy bizonyos összeget függően jövedelem. Kérdezze meg a szolgáltató az összes költségek, amelyek a idősgondozás. A költségek befolyásolhatják a rendelkezésre álló szolgáltatásokat és a szolgáltató hely.; Szolgáltatásokat és programokat. Milyen szolgáltatásokat és programokat kínálnak?; Csoport tevékenységét. Biztos Alzheimer-külön csoportot más emberek, vagy azok szerepelnek csoportos tevékenységek?; A szeretett ember igényeit. Hogyan működik a szolgáltató határozza meg a szeretett ember igényeit?; Személyzet. A személyzet képzett dolgozó emberek Alzheimer-kór? Milyen egészségügyi szakemberek vannak személyzet? Hogyan működik a szolgáltató képernyőn személyzet? Mik a szolgáltató személyi arányok?; Biztonsági. Hogyan működik ez a szolgáltató biztonsága érdekében minden ember?; Vészhelyzetekre. Hogyan működik ez a szolgáltató foglalkozik vészhelyzetben?; Transportation. Vajon a szolgáltatóra szállítás elérhető azok számára, akik esetleg szüksége van rá?

Kérni . Kérni más gondozók a tapasztalataikról. Kér és beszéljen egy pár embert, akik használják a szolgáltatót., Ne egy kis kutatást. Kérdezd az AAA képviselője, illetve a helyi vezető központja hogy van-e bármilyen konkrét információkat a létesítmény maga mérlegeli., Kérdéseket. Egy első látogatása egy potenciális lehetőség, séta és kérjen több kérdést, beleértve a kérdéseket a rendelkezésre álló szolgáltatások, a központ minősítést és az engedélyek, és a személyzet képzése. A Nemzeti Felnőttképzési Day Services Association egy helyszíni látogatást kérdés lista lehet nyomtatni, és magával viheti., Próbáld ki. Ha úgy gondolod, hogy úgy döntött, a központ, próbálja ki. Légy tudatában annak, hogy ez eltarthat egy ideig szeretteinek egy jól érzik magukat az új környezetben.