hasgörcshöz mikor kell hívni az orvos

Azonnal hívja orvosát vagy más sürgősségi szolgálatok esetén azonnal

Hívjon orvost és a menetrend egy találkozót, ha

Is, gondolj a saját egészségének és jólétének. Hívja fel orvosát, ha

A következő egészségügyi szakemberek megvizsgálják a baba, és diagnosztizálni kólika, vagy egyéb olyan kapcsolatban lehet a túlzott sírás. Ők is segít kezelni a közös frusztrációk, amelyek egy kólikás baba.

Félsz, hogy hamarosan árthat a babának, és nem talál valakit, hogy segítsen; A baba már megrendült, amikor megváltozik a saját tudati szint, vagy olyan tünetek súlyos nehézlégzés.

Sír sajátos módon, vagy egy nagyon szokatlan ideig; Még nem diagnosztizálták kólika, de sír túlságosan is rendelkezik tünetek, mint a hányás, hasmenés, láz, vagy a vér vagy nyálka a székletben.

A baba nem gyarapodik; A baba nincsenek tünetei eltérő sírás, de szeretné, hogy ellenőrizze az egészségügyi problémák, amelyek kapcsolódhatnak; A baba úgy tűnik, hogy jár furcsa, és nem tudja azonosítani, hogy pontosan mit is érint titeket; Ön próbálta kényelem intézkedéseket ismételten és nem tudták megvigasztalni a baba.

Gyakran érzi, szorongó, vagy úgy gondolja, hogy depressziós, Úgy érzi, hogy nem tudja táplálni vagy érzelmileg kapcsolódni a baba.

Pediatricia; Family Medicine docto; Nurse practitione; orvos asszisztens