gyermekkori agytörzsi glioma kezelés (pdqто): [], vízkezelési lehetőség áttekintése

Vannak különböző típusú gyermekek kezelésére szolgál agytörzsi glioma.

Mivel a rákos gyermekek ritka, részt vesz egy klinikai vizsgálatban figyelembe kell venni. Egyes klinikai vizsgálatok kizárólag a betegeknek, akik nem a kezelés megkezdése után.

Gyermekek agytörzsi glioma kell a kezelést a tervezett egy csapat az egészségügyi szolgáltatók, akik szakértői kezelésében gyermekkori agydaganatok.

A kezelés fogja felügyelni a gyermekgyógyászati ​​onkológus, egy orvos, aki specializálódott kezelésére daganatos gyermekek. A gyermekgyógyászati ​​onkológus működik más gyermek egészségügyi szolgáltatók, akik szakértők a gyerekek kezelésében agydaganat, akik specializálódtak bizonyos területekre a gyógyszert. Ezek között lehetnek a következő szakemberek

A gyermekkori agytörzsgliómában okozhat jelek vagy tünetek kezdődik el, amíg a diagnózis, és továbbra is hónapokig vagy évekig.

A gyermekkori agytörzsgliómában okozhat jelek vagy tünetek továbbra hónapokig vagy évekig. Jeleket vagy tüneteket a tumor által okozott lépése előtt diagnózist. Jelek vagy tünetek kezelés okozta kezdődhet alatt vagy után a kezelés.

Néhány rákkezeléseket okozhat mellékhatásokat hónap vagy év kezelés után véget ért.

Ezeket nevezzük késői hatásai. Késői hatásai lehetnek a következő

Néhány késői hatások lehetnek kezelni és irányítani. Fontos, hogy beszéljen a gyermek orvosok a hatása a rák kezelésére lehet az a gyermek. (Lásd a PDQ összefoglaló késői hatásai Kezelés Childhood Cancer további információkért).