gyermekbántalmazás és elhanyagolás-vizsgák és tesztek

Bántalmazott vagy elhanyagolt gyermek születik egy orvos először egy általános fizikális vizsgálat. Az orvos megvizsgálja a gyermek kórtörténetét, és kérje a szülők vagy a gondozók kérdése van a gyermek állapota.

A törvény előírja, az orvosokat, hogy megvizsgálják annak lehetőségét, bántalmazás vagy elhanyagolás. Együtt látjuk jeleit fizikai bántalmazás vagy elhanyagolás, az orvos válhat gyanús, ha

Más gyerekek az ellátás ugyanaz a személy is lehet vizsgálni, és az X-sugarak, ha a rendőrség vagy az orvosok úgy vélik, szükség van rá.

Tesztek, hogy gyakran használják, hogy segítsen megerősíteni vagy kizárni visszaélés vagy gondatlanság közé

A sérülés szokatlan vagy nem valószínű, hogy egy baleset, különösen a gyermek életkora; A szülők vagy a gondozók nem jó magyarázat, vagy a magyarázat változások; A szülők vagy a gondozók mondjuk senki nem látta a sérülés történhet; Orvosi feljegyzések azt mutatják, hogy a hasonló sérülések vagy minták gondatlanság történt a múltban; A szülők vagy a gondozók halogatni figyelembe, hogy a gyermek az orvos kellő indok nélkül; Az orvos megállapítja jeleit szexuális visszaélések.

A képalkotó eljárások, mint az X-ray, CT, vagy MR. Az ilyen típusú vizsgálatok segítenek meghatározni, hogy egy gyermek sérülést tartalmaz törött csontokat. Egyes vizsgálatok is azt mutatják, jeleit már sérülések; A vérvizsgálat; Protrombin időt, a részleges tromboplasztin idő és a vérlemezkék számának segíthet meghatározni, hogy a gyermekének vérzési rendellenesség. Egyéb vérvizsgálatok lehet használni, hogy keresni jelei szervi károsodás; Vizeletvizsgálat vizeletvizsgálat, hogy ellenőrizze a vér a vizeletben. Ez lehet a jele, belső sérülések; Specialized laboratóriumi vizsgálatok. Például az orvos vehet bőr vagy haj minta vagy minták a folyadékok vagy annak környékén a hüvely a vizsgálandó; Lumbálpunkció Lumbálpunkció, más néven gerinccsapolás, amely felfedi a vért agysérülés; Szemvizsgálat, annak kiderítésére, hogy kár történt, amely rámutat arra, hogy megrázott csecsemő szindróma.