gyermekbántalmazás és elhanyagolás-mi növeli a kockázatot

A kockázati tényező van valami, ami akkor nagyobb a valószínűsége, hogy egy bizonyos problémát, vagy betegség.

Az emberek nagyobb valószínűséggel bántalmazás vagy elhanyagolás gyermek, ha

A kockázat a bántalmazás és elhanyagolás növekszik, ha a gyermek fogyatékossága vagy más egészségügyi probléma, például

Egy másik kockázati tényező a gyermekek számára, hogy nincs szoros kötelék a szülőkkel. Nem rendelkező szoros kötés okozhatja

Él szegénységben vagy annak közelében a szegénység. Ez az egyik legfontosabb kockázati tényező a gyermekbántalmazás és elhanyagolás; Van egy története o; Az erőszak, beleértve a családon belüli erőszakot; Kábítószer és alkohol; Visszaélnek a gyermekek, vagy hogy mi történt velük magukat; A mentális egészségügyi problémák, mint a depresszió.

Mivel koraszülött. Született csecsemők korai gyakran hozzá érzelmi és pénzügyi stressz egy család, mert szükségük van hosszabb és drágább kórházi ellátást. Azt is meg kell szigorú megfigyelés, amint azok otthon; A testi fogyatékosság, mint a vakság, vagy éppen tolószékbe; Normálisnál alacsonyabb az intelligenciája normálisnál alacsonyabb intelligencia; Fejlődési késések fejlődési késések; A difficul; temperamentum vérmérsékleteket Viselkedési problémák, mint az ADHD.

A szülők nem akarják a gyermeket; A születési ikrek vagy más többszöröse; A hosszú kórházi újszülött és elválasztás a szülőktől, mert a koraszülés vagy egészségügyi problémák; Kapcsolatos kihívások elősegítése vagy elfogadása a gyermek; Mentális egészségügyi problémák egy gondozó. Például, ha egy szülő, aki súlyosan depressziós akaratlanul elhanyagolása ő gyermeke; A gyermek súlyos egészségügyi probléma vagy fogyatékosság, mint a vakság, süketség, vagy az autizmus. Az ilyen típusú problémák nehezítik a szülő, hogy kommunikálni a gyermek vagy a gyermek adni és kapni szeretetet.