gyermek fegyelem módszerek: megengedő, hiteles, és így tovább

Hogyan lehet biztosítani a fegyelem, hogy a gyermek, hogy ő is jól működhet, otthon és a nyilvánosság előtt? Minden szülő szeretné, hogy a gyermekek boldogok, tisztelettudó, tiszteletben mások, és képes megtalálni a helyét a világban, mint a jól viselkedett felnőttek. Senki sem akarja, hogy azzal vádolják emelése egy elkényeztetett kölyök.

Több mint 5 millió iskolás korú gyermekek nedves az ágy éjjel – kétszer annyi fiú nedvesítő az ágy, mint a lányok. Itt van, mit kell tudni, hogy segítsen a gyermek foglalkozik ezzel gyakori probléma.

Fegyelem az a folyamat, a tanítás a gyermek milyen típusú viselkedés elfogadható, és hogy milyen típusú nem elfogadható. Más szóval, a fegyelem tanít a gyermek szabályokat követni. Hatékony fegyelem használ sok különböző eszközök, például a pozitív megerősítés, modellezési és egy szerető és támogató család. Néha, büntetés is hatékony eszköz, de ez nem jelenti azt, hogy a jó fegyelem, leginkább büntetéseket. Úgy hangzik, egyszerű, mégis minden szülő válik frusztrált egy időben, vagy más kérdésekkel környező gyermekek és a fegyelem.

A szülők belebotlik néhány akadály, amikor megpróbálja megtanítani a helyes magatartást a gyermekeiknek. Hány ilyen tapasztaltuk már?

Az Ön felelőssége, mint a szülő, hogy segítsen a gyermek önellátóvá válni, tisztelettudó, és önuralommal. Rokonok, iskolák, templomok, terapeuták, az egészségügyi szakemberek és mások segítségével. De az elsődleges felelősség fegyelem nyugszik a szülőkkel.

Hogyan folytassa ezt a kihívást? Vessen egy pillantást az aktuális nevelési stílus, és hogyan használja a fegyelem. A Mental Health Association ismerteti három stílus a szülői

Segítség a gyermek Eczem; Hogy van ADHD befolyásoló Your Life; Segítség Tummy bajok Kids

A tények: Kids ‘Oral Healt; Gyermek Vision Screenin; 9 meglepő ok, hogy minél több alvás