görcsök futás közben: okok, megelőzés, kezelés

Futsz, és hirtelen, kapsz egy oldalon öltés vagy görcs, a gyomor görcs, vagy a láb izom clenches.

Előfordul, hogy egy csomó futók. De meg lehet tanulni, hogy minimalizálja görcsök futás közben, és gyorsan cselekedni, amikor nem sztrájk.

Amikor a láb izmait izomgörcs fel neked, kiszáradás gyakran a hibás. – Gyakorlat fiziológus Pete McCall

Az eredete a görcs típusától függ.

Gyomorgörcs: Ez megint csak lehet kapcsolatos, hogyan te légzés, Galloway mondja. Vagy lehet valami ettél vagy ittál edzés előtt. “Ha túl nagy a folyadék vagy étel a gyomorban, akkor nem kap egy nagy levegőt,” Galloway mondja. Ha a szint a nátrium, kálium, kalcium és off-kondi, amelyek hozzájárulhatnak gyomorgörcs is McCall mondja.

A mellékhatások elkerülése görcsök, Galloway sugallja mély tüdő légzés. Azt tanácsolta: Tedd a kezed a gyomor és lélegezzen mélyeket. Ha a levegőt az alsó tüdő, a gyomor kell felemelkedése és bukása.

Side görcsök befolyásolja kezdő több mint longtimers, Galloway megállapítja. “Veterán futók elmozdulás [természetesen] alacsonyabb tüdő légzés,” mondja.

A mellékhatások elkerülése fájdalom, nem indul a futás mezei nyúllal, gyors. Sok oldalon öltés egyszerűen eredményeként az a. “Ez mindig jobb az első 10 perc alatt, hogy több szelíd” Galloway mondja.

Idegesség szerepet játszhat is. Amikor idegek hit “, van egy tendencia, hogy lélegezni gyorsabban, vagy vannak, akik” Galloway mondja. “Amikor ez megtörténik, sok ember visszatér a felületes légzés”, ami lehet, hogy egy oldalon görcs.

Amíg az edzést, akkor számíthat között …

Amíg az edzést, akkor számíthat között …