fülgyulladás kezelés: nem az alternatív gyógymódok működik?

Alternatív fülgyulladás kezelés általában nem javasolt gyermekek számára – Néhány veszélyes hatására vagy zavarhatja a hagyományos kezelések.

Alternatív fülgyulladás kezelés bővelkednek az interneten és a könyvekben és magazinokban. Ezek közé tartozik a kiropraktika kiigazításokat, homeopátiát, gyógynövényes eardrops és mások.

Talán Ön keres alternatív gyógymódok az Ön vagy gyermeke fülgyulladás miatt aggódik antibiotikummal vagy mert az orvos által ajánlott éber várakozás. Lehet viszont, hogy az alternatív kezelések enyhítésére kellemetlenséget.

A legtöbb esetben azonban, a kutatók még nem vizsgálták alternatív fülfertőzés kezelések megfelelően széles körben elfogadott tudományos módszerekkel. Emiatt alternatív fülfertőzés kezelések általában nem ajánlott gyermekek számára.

Néhány alternatív fülgyulladás kezelés vizsgálták, vegyes eredménnyel.

Homeopátia. A vitatott kezelés fülgyulladás, homeopátia alkalmazását foglalja magában erősen hígított készítmények természetes anyagok, jellemzően a növények és ásványi anyagok, kezelésére a betegség tünetei.

A vizsgálati eredmények vegyesek voltak, és nem világos, hogy ez a kezelés bármely kedvezmény. Sok ilyen termékeket nem ellenőrzik, és csak kismértékű szabályozási felügyelet a Food and Drug Administration.

Csontkovács kezelés. Ez magában foglalja manipulálni a testet, hogy a csontváz egy vonalban. Hívei kiropraktika kezelés miszerint bizonyos manipulációk megelőzésére vagy gyógyítására fülgyulladás.

Nem szigorú, hosszú távú tanulmányok bizonyították a hatékonyságát kiropraktika kezelés fülgyulladás. És a gyermekek fokozott lehet a sérülés veszélye bizonyos manipulációk.

A probiotikumok. Egyes törzsei ezek a “jó” baktériumok, amelyek természetesen előfordulnak a szervezetben, segíthet megelőzni fülfertőzések csecsemők és gyermekek esetében. Vizsgálatot végeztek mind orális probiotikumok és orrspray-k, vegyes eredménnyel. A probiotikumok általában biztonságosnak tekinthetők, és nem okoznak mellékhatásokat.

Más alternatív fülgyulladás kezelés, hogy mutatnak néhány lehetséges hatása közé tartozik a hagyományos kínai orvoslás, mint például az akupunktúra, valamint a növényi eardrops. De több tanulmányra van szükség annak megállapítására, hatékonyságának és biztonságosságának alternatív kezelések.

Mielőtt gyermeke használ alternatív fülgyulladás kezelés, feltétlenül

keresse fel orvosát