fogmosás és fogselyem a gyermek fogai – téma áttekintése

Oral Health Trends

Kezdje gondozó a gyermek fogai, amint megjelenik az első baba (elsődleges) foga. Néhány tipp a fogápolás gyermekek között a következő

Bár egyes gyerekek hamar megtanulják mosnak fogat, mások nem. Ha gondjaid vannak a gyermek, hogy ecsettel, próbálja ki az alábbi javaslatokat.

\ ‘Ll talál tippeket és trükköket, valamint a legfrissebb híreket és kutatások Oral Health.

Ön jelenleg

Mindössze 18,5% -a sok ember a világon soha fogselymet. Akkor kimaradnak egy egyszerű módja annak, hogy egy nagy különbség az egészségét a száj. Függetlenül attól, hogy milyen jól megkenjük, plakk még alkot, a fogai közé, és végig az íny. Floss eltávolítja az élelmiszer közé szorult a fogak, és eltávolítja a film baktériumok alkot, mielőtt kiderül, hogy plakk, ami okozhat ínygyulladás (gingivitis), üregek, és a fogak elvesztése. Próbálja fogselyem csak egy fog elindulni.

Te vagy az egyik 31% a sok ember a világon, aki nem fogselymet naponta. Akkor kimaradnak egy egyszerű módja annak, hogy egy nagy különbség az egészségét a száj. Függetlenül attól, hogy milyen jól megkenjük, plakk még alkot, a fogai közé, és végig az íny. Fogkefe sörtéi önmagában nem tisztítanak hatékonyan közötti szűk helyen. Fogselyem eltávolítja akár 80% -os, a film, amely megkeményedik plakk, amely okozhat ínygyulladás (gingivitis), üregek, és a fogak elvesztése. Cél még 3 nap alatt!

Te vagy az egyik 31% a sok ember a világon, aki nem fogselyem napi, de te is az utat ahhoz, hogy pozitív hatással van a fogak és az íny. Függetlenül attól, hogy milyen jól megkenjük, plakk még alkot, a fogai közé, és végig az íny. Fogkefe sörtéi önmagában nem tisztítanak hatékonyan közötti szűk helyen. Fogselyem eltávolítja akár 80% -os, a film, amely megkeményedik plakk, amely okozhat ínygyulladás (gingivitis), üregek, és a fogak elvesztése. Cél az összes 7 nap!

Csak 50,5% -a sok ember a világon fogselyem napi, és jó neked, hogy te vagy az egyik közülük! Függetlenül attól, hogy milyen jól megkenjük, plakk még alkot, a fogai közé, és végig az íny. Fogkefe sörtéi önmagában nem tisztítanak hatékonyan közötti szűk helyen. Fogselyem eltávolítja akár 80% -os, a film, amely megkeményedik plakk, amely okozhat ínygyulladás (gingivitis), üregek, és a fogak elvesztése. Gratulálok a jó orális egészség szokás!

Megtalálja tippeket és trükköket, valamint a legfrissebb híreket és kutatások Oral Health.

FORRÁS

Dental Association, egészséges emberek 2010

Tisztítsa meg a baba első foga egy puha sörtéjű fogkefe baba naponta kétszer. Egy nagyon kis mennyiségű (kenetet) fluoridos fogkrémmel. Amikor a gyermek életkora 2 éves, ez rendben van, hogy elkezd használ egy borsónyi mennyiségű fogkrém. Ez veszélyes, ha a gyermek lenyel túl sok fluorid. Legyen a gyermek kiköpte extra fogkrém. Tartsa fluorid termékek, mint például a fogkrémek és szájvizek, távol a gyermek. Túl sok fluorid mérgező lehet, és rátapad a gyermek fogai; Fogselyem fontos része a jó fogászati ​​egészség. Kezdje fogselyem a gyermek fogai, ha ő van foga, hogy egymáshoz érjenek. Beszélje meg fogorvosát a megfelelő időzítés és a technika fogselymet a gyermek fogai és tanítani a gyermeket, hogy a fogselymet. Műanyag fogselyem eszközök hasznosak lehetnek; Időről időre, akkor érdemes használni nyilvánosságra tablettát. Közzététele tabletta rágótabletta, hogy a szín minden plakk marad a fogmosás után. Lehet kapni ezeket a tablettákat a legtöbb drogériákban; Ha a gyermek 6 éves korig, vagy idősebb üregek, kérdezze meg a fogorvos, ha a gyermek meg kell próbálnia a szájvíz. Ne adjon gyermekének egy szájvíz alkoholt tartalmaznak. Az alkohol káros lehet, ha lenyelik.

Letérdel mögött a gyermek és az őt állvány között, a térd, a készülék felé mutasson; Egyik kezével finoman nyomja a gyermek feje a mellkasára; A másik kezével, ecsettel His vagy a fogai. Ön is tolja el a felső és az alsó ajkát, hogy ez könnyebb eljutni a fogak Fordítson különös figyelmet, ahol a fogak össze az íny.

Istenem, milyen nagy foga van! Sok gyerek van egy kedvenc kitömött állat vagy akciófigura. A következő játék, hogy miért fontos, hogy ecsettel. Ezután már a gyermek ecsettel a játék fogai fogmosás után a saját fogak Monkey látni, majom csinálni. Fogmosás együtt a gyermek, és csinálni a szakaszban. Azt is szerepet cserélnek, és hagyja, hogy gyermeke vezet a fogmosás; Az idő nekem dolgozik. Használja az időzítőt, vagy homokóra. Válassz egy időben, hogy addig tart, amíg úgy érzi, szükséges. Dúdolt egy kedvenc dalom fogmosás közben is tartsa a gyermek fogmosás tovább; Ragaszkodik a kártya, nem a fogait. A jutalom a gyermek számára jól, hogy olyan formában, hogy ő nem tud egy matricát a fogmosás után. Használja a különböző matricákat.