esobar

Használja a Esobar

Terápiás Osztály: Diagnosztikai minőségben, Radiológiai Contrast Media

Bárium-szulfát szájon át, vagy adott végbélen beöntést. Ha szájon át, ez teszi a nyelőcső, a gyomor és / vagy a vékonybél átlátszatlan a röntgensugarak, így akkor lehet “fényképezett”. Ha beöntést, a vastagbél és / vagy a vékonybél látható és fényképezte röntgen.

Az adagot a bárium-szulfát különböző lesz a különböző betegek, és függ a vizsgálat típusának. Az erőssége a felfüggesztés és a tabletta határozza meg, hogy mennyi bárium bennük. Különböző vizsgálatokat igényel különböző erősségű és mennyiségű szuszpenzió (néhány megkövetelheti a tabletta formában), attól függően, a páciens korától, a kontraszt szükség, és az X-ray használt eszközök.

Bárium-szulfát használható csak, vagy közvetlen felügyelete alatt egy orvos.

Annak eldöntésében, hogy egy diagnosztikai teszt minden kockázatot a vizsgálatot meg kell mérni a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Emellett más dolgok is befolyásolhatják a vizsgálat eredményét. Ehhez a vizsgálathoz, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a ezt a gyógyszert, vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Bár nincs specifikus információ összehasonlításával használata bárium-szulfát gyermekekben használható más korcsoportokban ez a szer várhatóan nem okoz más mellékhatásokat vagy problémák gyermekeknél, mint ez a felnőtteknél.

Használata előtt Esobar

Ez kontrasztanyag éltek az idősek és nem kimutatták, hogy a különböző mellékhatások, vagy probléma velük, mint ez a felnőtteknél.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Tájékoztassa az egészségügyi szakembert, ha bármilyen más vényköteles és vény nélkül kapható (over-the-counter [OTC]) a gyógyszert.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a készítmény alkalmazásával diagnosztikai teszt. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Ez a rész tájékoztatást nyújt a megfelelő használata számos olyan terméket, amely a bárium-szulfát. Lehet, hogy nem kifejezetten a Esobar. Kérjük, olvassa el gondosan.

Az adagot ebből a gyógyszerből különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos adag ilyen gyógyszer. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Győződjön meg róla, hogy igyon sok folyadékot a vizsgálat után. Ellenkező esetben, bárium-szulfát okozhat súlyos székrekedés.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg orvosát azonnal, ha az alábbi mellékhatások jelentkeznek

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Elérhetőség Rx vényköteles

Terhesség N kategória nem osztályozott

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Komputertomográfia bárium-szulfát, Visipaque, jódixanol, iopromide, Volumen, Tagitol V. DaTSCAN Readi-Cat, Silq Vanília, Entroease, Ultravist, HD 200 Plus, Anatrast, HD 85 ioflupán I 123

Helyes használata bárium-szulfát

 vagy csatlakozz a Esobar támogató csoport kapcsolatot másokkal, akik hasonló érdekeit.

Óvintézkedések használat közben Esobar

Esobar Side Effects

Esobar (bárium-szulfátot)