Eskalith-cr

Lítium-toxicitás szorosan kapcsolódik a szérum lítium szinteket, és előfordulhat dózisban közel terápiás szintet. Létesítmények gyors és pontos meghatározást szérum lítium rendelkezésre kell állnia a kezelés megkezdése előtt.

Lítium-toxicitás szorosan kapcsolódik a szérum lítium szinteket, és előfordulhat dózisban közel terápiás szintet. Létesítmények gyors és pontos meghatározást szérum lítium rendelkezésre kell állnia a kezelés megkezdése előtt.

Használja a Eskalith-CR

Terápiás Osztály: Nutriceutical

Nem ismert, hogy hogyan működik a lítium stabilizálni az egyén hangulatát. Ez azonban hatnak a központi idegrendszerre. Ez segít abban, hogy jobban kézben tarthassa az érzelmek, és segít jobban együttműködik a problémák az élet.

Fontos, hogy Ön és családja megértse a gyógyszer hatása. Ezek a hatások függnek az egyéni állapotától és és az összeget a lítium használ. Azt is tudnia kell, hogy mikor forduljon orvosához, ha problémák vannak a gyógyszer alkalmazása.

Ez a gyógyszer csak az orvosával receptet.

Ha egy gyógyszer már jóváhagyott marketing egy bizonyos használatra, tapasztalat azt mutatja, hogy ez is hasznos más egészségügyi problémákat. Bár ez a felhasználás nem szerepelnek a termék címkézése, lítium használják egyes betegeknél a következő betegségek

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert ezt a gyógyszert, a következőket kell figyelembe venni

Használata előtt Eskalith-CR

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a ezt a gyógyszert, vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Megfelelő vizsgálatokat nem végeztek a kapcsolatot a kor hatásának lítium retard tabletta alatti gyermekek 12 éves korig. A biztonságosságot és hatásosságot nem igazolták.

Nem áll rendelkezésre információ a kapcsolat a kor hatásának lítium kapszula, oldat és tabletta a gyermekek között. A biztonságosságot és hatásosságot nem igazolták.

Megfelelő vizsgálatok kapcsolatot kor hatásaival lítium nem végeztek az idős populációban. Azonban idős betegeknél nagyobb valószínűséggel időskori szív és vese problémák, ami megkövetelheti óvatosság és a kiigazítás a dózist kapó betegeknél a lítium.

Nincsenek megfelelő vizsgálatok nőknél meghatározására újszülött kockázatát, ha ezt a gyógyszert szoptatás alatt. Mérjük le a potenciális előnyök és a potenciális kockázatok, mielőtt ezt a gyógyszert szoptatás alatt.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Ha ezt a gyógyszert szedi, akkor különösen fontos, hogy az egészségügyi szakember tudja, ha szed az alább felsorolt ​​gyógyszerek. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

Ezzel a gyógyszert az alábbi gyógyszerek nem ajánlott. Orvosa dönthet úgy, hogy nem bánik veled ezt a gyógyszert, vagy megváltoztatni a másik gyógyszer szedése.

Ezzel a gyógyszert az alábbi gyógyszerek általában nem javasolt, de szükség lehet bizonyos esetekben. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Ezzel a gyógyszert az alábbi gyógyszerek okozhatnak fokozott kockázata bizonyos mellékhatásokat, de a két gyógyszer lehet a legjobb kezelés az Ön számára. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a gyógyszer alkalmazásával kapcsolatban. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Ez a rész tájékoztatást nyújt a megfelelő használata számos olyan terméket, amely lítium. Lehet, hogy nem kifejezetten a Eskalith-CR. Kérjük, olvassa el gondosan.

Vedd ezt a gyógyszert pontosan az orvos utasítása szerint. Ne vegyen be több vagy kevesebb, ne vegye be gyakrabban vagy ritkábban, és ne vigye hosszabb ideig, mint az orvos rendelt. Ehhez növelheti a mellékhatások kialakulásának esélyét.

Lehet, hogy ezt a gyógyszert, több héten keresztül, mielőtt jobban érzi magát. Beszéljen orvosával, ha bármilyen kérdése van.

Győződjön meg arról, hogy az orvos tudja, hogy ha van egy alacsony nátriumtartalmú vagy alacsony sótartalmú diéta. Túl kevés sót a diéta vezethet súlyos mellékhatások.

Beszéljen orvosával arról, hogy a megfelelő mennyiségű folyadék, hogy ezzel a gyógyszerrel. Néhány ember kell inni a felesleges folyadékot minden nap a lítium.

Nyelje le a kiterjesztett hatóanyagleadású tablettát egészben. Ne törje, ne törje össze, és ne rágja szét azt.

Mérjük meg a belsőleges oldat egy jelölt kanál, fecskendőt, vagy gyógyszert csésze. A rendszeres teáskanál nem méri a megfelelő mennyiségű gyógyszert.

Megfelelő használata lítium

Számos különböző formái lítium. A dózis minden más, és ezeket használják a különböző napszakokban. Ne változtassa meg a típusú gyógyszer szedése nélkül, hogy orvosával beszélt először.

Annak érdekében, hogy a lítium megfelelően működjön, meg kell venni, minden nap a szabályosan elhelyezett dózisokat elrendelt orvosához. Erre azért van szükség, hogy egy állandó mennyiségű lítium szintjét a vérben. Hogy segítsen megőrizni az összeg állandó, ne hagyjon ki egyetlen adagot és ne hagyja abba a gyógyszer szedését, akkor is, ha jobban érzi magát.

Csak a márka a gyógyszer, amit orvosa felírt. Különböző márkák nem működik ugyanúgy.

Az adagot ebből a gyógyszerből különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos adag ilyen gyógyszer. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Ha kihagyott egy adagot ebből a gyógyszerből, pótolja, amilyen hamar csak lehetséges. Azonban, ha már majdnem eljött a következő adag, hagyja ki az elfelejtett adagot, és térjen vissza a szokásos adagoláshoz. Ne vegyen be dupla adagot.

Tárolja a gyógyszert egy zárt tartályban szobahőmérsékleten, hőtől, nedvességtől, és közvetlen fény. Tartsa a fagytól.

Gyerekektől távol tartandó.

Óvintézkedések használat közben Eskalith-CR

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, hogyan kell megsemmisíteni a gyógyszer nem használ.

Nagyon fontos, hogy az orvos ellenőrizze a haladást rendszeres látogatások, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a gyógyszer megfelelően működik. A vér és vizelet vizsgálatokra lehet szükség, hogy ellenőrizze a nem kívánt mellékhatásokat.

A gyógyszer használata közben terhes is károsíthatja a magzatot. Alkalmazzon hatékony fogamzásgátló módszert kell tartani attól, hogy terhes. Ha úgy gondolja, hogy teherbe esett, míg a gyógyszer alkalmazását, értesítse orvosát.

Hagyja abba a gyógyszer, és hívja orvosát azonnal, ha hasmenés, hányás, álmosság, izomgyengeség, remegés, bizonytalan, vagy egyéb problémák izomkontrol vagy koordinációt.

Győződjön meg róla orvosával, ha szívbetegsége van úgynevezett Brugada szindróma. Brugada szindróma lehet életveszélyes és azonnali orvosi ellátást igényel. Hívja fel orvosát vagy a sürgősségi osztályon rögtön, ha van egy gyors, lüktető, vagy egyenetlen szívverés; megmagyarázhatatlan ájulás; szédülés; légszomj, vagy problémás légzés a gyógyszer bevételét követően.

Enkefalopátiás szindróma (agyi probléma) szenvedő betegeknél előfordulhatnak szedni ezt a gyógyszert együtt haloperidol (Haldol®). Kérdezze meg orvosát azonnal, ha a következő tünetek a gyógyszer szedése alatt: a láz, zavartság, álmosság, beszédzavar, ellenőrizetlen testmozgások, és szokatlan fáradtság vagy gyengeség.

Eskalith-CR Side Effects

Eskalith-CR (lítium)

Ez a gyógyszer okozhat néhány ember, szédülést, aluszékonyságot okozhat, vagy csökkenti az éberséget, mint általában. Győződjön meg arról, hogyan reagál a ezt a gyógyszert, mielőtt gépjárművet vezetne, gépeket használ, vagy bármi mást, ami veszélyes lehet, ha szédül, vagy nem éber.

Használja extra ellátás meleg időjárás és a tevékenységek során, hogy okozhatja, hogy izzad erősen, mint a forró fürdő, szauna, vagy gyakorlása. Ha van egy fertőzés vagy betegség okozza erős izzadás, hányás, hasmenés, remegés, izomgyengeség, kérdezze meg orvosát azonnal. A veszteség a túl sok víz és a só a szervezetből vezethet súlyos mellékhatása ezt a gyógyszert.

Ne menj a diéta, hogy lefogy, és nem csinál egy jelentős változás a diéta ellenőrzése nélkül orvosával. A helytelen fogyókúra okozhat a veszteséget a túl sok víz és a só a szervezetből, és ahhoz vezethet, hogy súlyos mellékhatásai ezt a gyógyszert.

Ne vegyen be egyéb gyógyszert, amíg nem kaptak beszélni a kezelőorvosával. Ez magában foglalja a recept és vény nélkül kapható (over-the-counter [OTC]) gyógyszerek és gyógynövény vagy vitamin-kiegészítők.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg orvosát azonnal, ha az alábbi mellékhatások jelentkeznek

Sürgősségi azonnal segítséget, ha az alábbi a túladagolási tünetek jelentkezésekor

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Elérhetőség Megszüntetett megszűnt

Terhesség D kategória pozitív bizonyíték a kockázat

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Jóváhagyás előzményei naptár Drug történelem FDA

Bipoláris zavar Seroquel, lítium, clonazepam, Klonopin Abilify Lamictal, kvetiapin Depakote

Szkizoaffektív Seroquel, Prozac, lítium, fluoxetin, Abilify, Lamictal, kvetiapin, riszperidon

Mania lítium, Depakote, riszperidon, Risperdal, divalproex-haloperidol Haldol Chlorpromazinum