erythrocin sztearát orális

Erythromycin esztolát ellenjavallt betegeknél, akiknek májbetegsége van. A májfunkció zavara sárgasággal vagy anélkül történt, főleg a felnőtteknél. Ez kísérheti rossz közérzet, émelygés, hányás, hasi kólika, láz, és egyes esetekben, súlyos hasi fájdalom vezethet hasi sebészeti vészhelyzet. Abba kell hagyni az eritromicin azonnal, ha a fenti megállapítások fordul elő.

Használja a Erythrocin sztearát

Terápiás Osztály: Antibiotikum

Kémiai Osztály: A makrolid

Erythromycin osztályába tartozik a gyógyszerek úgynevezett makrolid antibiotikumok. Úgy működik, hogy megöli a baktériumokat, vagy megakadályozzák azok növekedését.

Ez a gyógyszer csak az orvosával receptet.

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert ezt a gyógyszert, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a ezt a gyógyszert, vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Megfelelő vizsgálatok során eddig nem bizonyították specifikus gyermekgyógyászati ​​problémákat, amelyek korlátozzák a hasznosságát eritromicin gyermekeknél.

Használata előtt Erythrocin sztearát

Megfelelő vizsgálatok során eddig nem bizonyították geriátriai-specifikus problémák, amelyek korlátozzák a hasznosságát eritromicin az idősek. Azonban idős betegeknél nagyobb valószínűséggel eritromicin által kiváltott halláskárosodás, szívritmuszavar, és vérzési problémák.

Tanulmányok azt mutatják, hogy a nők ezt a gyógyszert jelent minimális kockázatot a csecsemőre, ha a szoptatás alatt.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Ha ezt a gyógyszert szedi, akkor különösen fontos, hogy az egészségügyi szakember tudja, ha szed az alább felsorolt ​​gyógyszerek. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

Ezzel a gyógyszert az alábbi gyógyszerek nem ajánlott. Orvosa dönthet úgy, hogy nem bánik veled ezt a gyógyszert, vagy megváltoztatni a másik gyógyszer szedése.

Ezzel a gyógyszert az alábbi gyógyszerek általában nem javasolt, de szükség lehet bizonyos esetekben. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Ezzel a gyógyszert az alábbi gyógyszerek okozhatnak fokozott kockázata bizonyos mellékhatásokat, de a két gyógyszer lehet a legjobb kezelés az Ön számára. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a gyógyszer alkalmazásával kapcsolatban. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Ez a rész tájékoztatást nyújt a helyes használata számos tartalmazó termékek eritromicin. Lehet, hogy nem kifejezetten a Erythrocin sztearát. Kérjük, olvassa el gondosan.

Vedd ezt a gyógyszert csak az orvos utasítása szerint. Ne vegyen be több belőle, ne vegye meg gyakrabban, és ne vigye hosszabb ideig, mint az orvos rendelt.

Vedd ezt a gyógyszert étellel vagy anélkül.

Mérjük meg a kevert szuszpenzió megjelölt kanál, fecskendőt, vagy gyógyszert csésze.

Tartsa a gyógyszert a teljes kezelés ideje alatt, akkor is, ha Ön vagy gyermeke jobban érzi magát, miután az első néhány adag. A fertőzés nem múlik el, ha abbahagyja a gyógyszer túl hamar.

Az adagot ebből a gyógyszerből különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos adag ilyen gyógyszer. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Ha kihagyott egy adagot ebből a gyógyszerből, pótolja, amilyen hamar csak lehetséges. Azonban, ha már majdnem eljött a következő adag, hagyja ki az elfelejtett adagot, és térjen vissza a szokásos adagoláshoz. Ne vegyen be dupla adagot.

Gyerekektől távol tartandó.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

Helyes használata eritromicin

Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, hogyan kell megsemmisíteni a gyógyszer nem használ.

Tárolja a gyógyszert egy zárt tartályban szobahőmérsékleten, hőtől, nedvességtől, és közvetlen fény. Tartsa a fagytól.

Tartsa a vegyes E.E.S.® szuszpenzió hűtőszekrényben. Dobja fel nem használt gyógyszert 10 napon belül.

Tároljuk a vegyes Ery-Ped® szuszpenziót szobahőmérsékleten. Dobja fel nem használt gyógyszert 35 napon belül.

Nagyon fontos, hogy az orvos ellenőrzi a folyamatban az Ön vagy a gyermek rendszeres látogatások tenni hogy ez a gyógyszer megfelelően működik. A vér és vizelet vizsgálatokra lehet szükség, hogy ellenőrizze a nem kívánt hatásokat. Ha Ön vagy a gyermek tünetei nem enyhülnek néhány napon belül, vagy ha lesz még rosszabb, kérdezze meg orvosát.

Ne használja ezt a gyógyszert, ha Ön vagy gyermeke is használ asztemizol (Hismanal®), cizaprid (Propulsid®), pimozid (Orap®), vagy terfenadin (Seldane®). Ezen gyógyszerek együttes kockázatát növelheti súlyosabb mellékhatások.

Kérdezze meg orvosát azonnal, ha Ön vagy gyermeke van fájdalom, érzékenység a gyomor felső, világos széklet, sötét vizelet, étvágytalanság, hányinger, szokatlan fáradtság vagy gyengeség, vagy sárga szemek vagy a bőr. Ezek tünetei lehetnek súlyos májbetegségben szenved.

Ez a gyógyszer is okozhat változásokat szívritmus, mint a nevezett állapot QT-szakasz megnyúlása. Ez megváltoztathatja a szíved ver, és ájulást okozhat, vagy súlyos mellékhatások néhány betegnél. Forduljon orvosához, rögtön, ha Ön vagy gyermeke van súlyosbodó tünetek a szívritmuszavarok, mint például a gyors, lüktető, vagy egyenetlen szívverés.

Óvintézkedések használat közben Erythrocin sztearát

Győződjön meg róla orvosával, ha terhes, vagy terhes lehet, mielőtt elkezdi szedni ezt a gyógyszert.

Eritromicin hasmenést okozhat, és bizonyos esetekben ez súlyos is lehet. Ez akkor fordulhat elő, 2 hónapig vagy tovább, miután abbahagyja a gyógyszer. Ne vegyen be semmilyen hasmenés elleni gyógyszert, annak ellenőrzése nélkül orvosával. Hasmenés gyógyszerek teheti a hasmenés rosszabb, vagy hogy ez tovább tart. Ha bármilyen kérdése van ezzel, vagy ha enyhe hasmenés továbbra is, vagy rosszabbodik, kérdezze meg orvosát.

Mielőtt bármilyen orvosi vizsgálatok, mondja az orvos a felelős, hogy Ön vagy gyermeke ezt a gyógyszert. A néhány vizsgálat eredményét befolyásolhatja ezt a gyógyszert.

Ne vegyen be egyéb gyógyszert, amíg nem kaptak beszélni a kezelőorvosával. Ez magában foglalja a recept és vény nélkül kapható (over-the-counter [OTC]) gyógyszerek és gyógynövény vagy vitamin-kiegészítők.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg orvosát azonnal, ha az alábbi mellékhatások jelentkeznek

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Erythrocin sztearát Side Effects

eritromicin

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Elérhetőség Rx vényköteles

Terhesség B kategória Nem bizonyított kockázat emberben

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Jóváhagyás előzményei naptár Drug történelem FDA

Fogászati ​​tályog amoxicillin, metronidazol, Flagyl, eritromicin, klaritromicin, Biaxin

A bőr vagy lágyszöveti fertőzés ciprofloxacin, amoxicillin, doxiciklin, azitromicin, metronidazol, Augmentin

Felső légúti fertőzés amoxicillin, doxiciklin, azitromicin, Augmentin, cefalexin Bactrim

Bronchitis ciprofloxacin, amoxicillin, doxiciklin, azitromicin, Augmentin