endocarditis megelőzése

Ahhoz, hogy megakadályozza gyulladás, győződjön meg róla, hogy gyakorlatban jó higiéniai

Egyes orvosi és fogorvosi eljárások lehetővé teszik a baktériumok be a véráramba. Antibiotikumok hozott, a beavatkozás előtt segíthetnek elpusztítani vagy ellenőrzik a káros baktériumok vezethet endocarditis.

Megelőző antibiotikumok

Mert az emberek a következő szívbetegségek kockázatának vannak kitéve több súlyos eredményeinek szívbelhártya-gyulladás, esetleg szükség lehet arra, hogy megelőző előtt antibiotikumot orvosi vagy fogorvosi eljárásokat, amelyek megakadályozzák endocarditis

Az antibiotikumok alkalmazása előtt ajánlott csak a következő eljárások

Az antibiotikumok már nem ajánlott, mielőtt az összes fogászati ​​eljárások vagy eljárások a húgyúti vagy emésztőrendszeri.

Ha már volt a megelőző antibiotikum a múltban, mielőtt a fogászati ​​vizsgákat, akkor lehet, hogy aggódik ezeket a változásokat. A múltban, akkor is valószínű, mondták, hogy az antibiotikumok miatt aggodalomra ad okot, hogy a közös fogászati ​​beavatkozás fokozott a kockázata a szívbelhártya-gyulladás. De ahogy az orvosok tanultam többet endocarditis megelőzése, hogy már rájött, hogy endocarditis sokkal nagyobb valószínűséggel fordulhat elő expozíció véletlen kórokozók, mint egy normál fogászati ​​vizsga vagy műtét.

Ez nem jelenti azt, hogy nem fontos, hogy vigyázzon a fogak keresztül fogmosás és fogselyem. Van némi aggodalom, hogy a fertőzések a szájban a rossz szájhigiénia növelheti a kockázatát baktériumok bejutását a véráramba. Amellett, hogy a fogmosás és fogselyem rendszeres fogorvosi vizsgák fontos része megtartja a jó orális egészség.